Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
EOS - Tuš kabine in tuš vrata
Tuš vrata se odpirajo navzven in navznoter

Kolekcija tuš kabin EOS z uporabo velikih steklenih površin navdušuje z lahkotnostjo in preglednostjo ter tako vpliva na harmonijo celotne kopalnice. Tuš kabine in tuš vrata EOS združujejo lepoto, estetiko in udobje v vsem svojem sijaju. Najvišja kakovost uporabljenih materialov in moderen dizajn sta nedvomni prednosti te serije.

EOS - Detajli
Pri tuš kabinah in vratih, ki spodaj nimajo profilov, so zelo pomembni izdelani detajli, ki preprečujejo odtekanje vode izven prostora za tuširanje. Pri tuš kabinah in vratih EOS je to izdelano zelo kvalitetno in premišljeno. Vrata se lahko odpirajo navzven in navznoter, imajo tudi dvižni mehanizem, ki prepreči drsenje spodnjega tesnila po tleh. Najbolj zanimiva rešitev je pregibna tuš kabina Eos KDD B.

EOS tuš kabine in tuš vrata se izdelujejo tudi po meri.

EOS - Tuš kabine - V naših cenikih
Izdelujejo se za majhne in zelo velike dimenzije tušev v prostoru kopalnice. Prednost so veliko različnih možnosti odpiranja vrat. Izdelujejo se tudi po meri. EOS KDS II je predstavljena tudi v Novicah v našem izvedenem projektu kopalnice.

EOS - Pregibne tuš kabine - V naših cenikih
Pregibne tuš kabine so zelo pomemben del naše ponudbe, saj rešujejo problematiko postavitve tuš kabine v majhne kopalnice. Ker se lahko izdelajo tudi po meri, je teh rešitev še več.

EOS - Tuš vrata - V naših cenikih
Izdelujejo se za majhne in zelo velike dimenzije tušev v prostoru kopalnice. Prednost so veliko različnih možnosti odpiranja vrat. Izdelujejo se tudi po meri. Najbolj praktična so dvokrilna tuš vrata Eos DWD I .

Priporočamo nizke epoksi tuš kadi PLANE
Če se boste odločili za tuš kabino ali tuš vrata EOS, priporočamo nizke (samo 2,5cm) in moderno oblikovane tuš kadi PLANE. Stranice od 80cm do 200cm in 70cm do 120cm. Izdelujejo se tudi po meri. V ponudbi imamo tudi talne kanalete za tuš ARCCO Inox. Predstavljene so tudi v naših cenikih:

Kontaktirajte nas

EOS - Tuš kabine in tuš vrata
Če se zanimate za tuš kabino ali tuš vrata EOS, tuš kad PLANE ali ostalo kopalniško opremo za popolno opremljeno kopalnico:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

TORRENTA - Tuš kabine in tuš vrata
Nazaj na seznam
Pohištvo M SYSTEM in tuš kabina Eos KDS II

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh