Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Umivalniki za pohištvo

Keramični umivalniki za pohištvo so zelo enostavna in praktična rešitev, saj v kompletu dobimo umivalni del in odlagalne površine v širinah od 60cm do 120cm. Pomembna prednost je tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Način naročanja
Umivalnike in pulte lahko naročate:
- Kot samostojne elemente
- V kombinaciji s kopalniškim pohištvom M SYSTEM iz naše ponudbe.

M SYSTEM umivalniki

M SYSTEM umivalniki

Ponudba in cene
Keramične umivalnike iz te ponudbe lahko naročate kot posamezni element ali pa v kombinaciji s kopalniškim pohištvom M SYSTEM. Umivalniki se dobijo v širinah od 51cm do 121cm ter dvojni umivalniki 121cm in 141cm. Nekateri umivalniki se izdelujejo tudi v 5-ih barvah mat z nazivom PLUS TON. Primeri so predstavljeni tudi v Kopalniški nasveti - Novice.

SYNTESI

SYNTESI

Ponudba in cene
Umivalniki so iz Mineralmarmorja
Umivalniki SYNTESI so kvadratne oblike. Voda se pravilno odteče in se ne zadržuje v vogalih, kakor je to primer pri ekonomičnih umivalnikih.

KIUB

KIUB

Ponudba in cene
Moderni umivalniki za moderno pohištvo
Moderno oblikovani umivalniki KIUB se lahko uporabijo kot samostojni element ali v kompletu s kopalniškim pohištvom M SYSTEM. Posebnost je, da jih lahko namestimo na pult kopalniškega pohištva ali direktno na omarico. Umivalniki so lahko brez odprtin za armature, širine 101cm, 122cm in 141cm pa sta lahko za dve armaturi.

LAUFEN - PRO

LAUFEN - PRO

Predstavitev
Velik izbor umivalnikov za pohištvo M SYSTEM.
Keramične umivalnike različnih oblik in dimenzij priznanega proizvajalca sanitarne keramike LAUFEN lahko kombiniramo s pohištvom M SYSTEM iz naše ponudbe, kjer je v ponudbi tudi velik izbor dodatnih omar in omaric ter barv in tekstur za popolno opremljanje kopalnic.

GIO - Vgradni umivalniki

GIO - Vgradni umivalniki

Ponudba in cene
GIO - Višina nad pultom je samo 3,2cm
Če ne želite, da so umivalniki po višini preveč nad pultom, so prava izbira vgradni umivalniki GIO. Novost so tudi umivalniki GIO širine 80cm. V kolekciji GIO sta tudi wc školjka in bide.

GIO - Skledaste oblike

GIO - Skledaste oblike

Ponudba in cene
GIO - Estetska in praktična rešitev za vsako kopalnico
Umivalniki GIO imajo lepo in praktično oblikovan tako notranji del, kakor tudi zunanji del. So estetska in praktična rešitev za vsako kopalnico. Izdelujejo se v okrogli in kvadratni obliki. V kolekciji GIO sta tudi wc školjka in bide.

GIO - Rob spodaj - Praktično za čiščenje
Skledasti umivalniki GIO imajo spodaj rob, ki omogoča čiščenje pod umivalnikom.

Kvadratne oblike

Kvadratne oblike

Ponudba in cene
Umivalniki modernih oblik.
Tu predstavljamo kvadratne umivalniki modernih oblik, ki jih pri naših projektih kopalnic največ uporabljamo. Umivalnike lahko naročate kot samostojne elemente ali skupaj s kopalniškim pohištvom M SYSTEM, ki se lahko prilagodi praktično vsaki kopalnici.

Skledaste oblike

Skledaste oblike

Ponudba in cene
Umivalnike skledaste oblike lahko predstavimo v izrisih tudi za vašo kopalnico. Lahko tudi v kombinaciji s pohištvom M SYSTEM. Skledaste umivalnike iz naše ponudbe lahko naročate kot samostojne elemente ali skupaj s kopalniškim pohištvom M SYSTEM, ki se lahko prilagodi praktično vsaki kopalnici.

Skledaste oblike za armaturo

Skledaste oblike za armaturo

Ponudba in cene
Umivalniki skledaste oblike za armaturo so praktični, ker lahko uporabimo armaturo za umivalnik klasične višine.

Umivalniki za dve armaturi

Umivalniki za dve armaturi

Umivalniki za dve armaturi prihranijo prostor v kopalnici in poenostavijo inštalacijo pri umivalnem delu kopalnice.

Nazaj na vrh