Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

M SYSTEM

Pohištvo, ki se prilagaja kopalnici po dimenzijah in barvah
- Vrhunska kvaliteta
- Za majhne in velike kopalnice
- Na omarice lahko postavljamo umivalnike ali pulte
- Lahko se sestavlja v poljubne širine
Izdeluje se tudi po meri

Ker s pohištvom M SYSTEM lahko izdelamo veliko različnih kombinacij, vam z načrtovanjem pomagamo izbrati za vas optimalno rešitev. Pohištvo lahko sestavljamo od širine 50cm do poljubnih širin, z različnimi pulti in umivalniki. Hitre rešitve že v 30 minutah!

Preberi več
M SYSTEM - Predstavitev

M SYSTEM - Predstavitev

Kopalniško pohištvo za 1000+1 rešitev
Izbirate lahko med 30 različnimi teksturami in 50 različnimi barvami, lakirano mat ali sijaj, več sto različnih omar in omaric ter več deset različnih ogledal in razsvetljave. Izdeluje se tudi po meri.

M SYSTEM - Cene

M SYSTEM - Cene

Tu predstavljamo samo nekaj osnovnih cen kopalniškega pohištva M SYSTEM. Običajno moramo pohištvo M SYSTEM za vsak primer posebej postaviti v 3D načrtovano kopalnico in določiti vrednost sestava ter ostalih omar in omaric. Na omarice lahko postavljamo umivalnike ali pulte. Pohištvo lahko sestavljamo od širine 50cm do poljubnih širin. Posamezne omarice se izdelujejo tudi po meri.

Kopalniški nasveti - Novice 

V novicah dodatno predstavimo izdelke iz naše ponudbe.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh