Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Oprema za tuširanje

Odločitev: nadometni ali podometni kompleti?
Običajno lahko izbirate med 4-mi osnovnimi kompleti:
1-Nadometna armatura + set za tuš
2-Nadometni komplet za tuš
3-Podometna armatura brez preklopa + set za tuš
4-Podometni komplet za tuš z armaturo s preklopom

Vicario - Katalog - PDF
Z našim svetovanjem in načrtovanjem kopalnic vam pomagamo izbrati za vas optimalno rešitev. Oprema za tuširanje je predstavljena tudi v naših Novicah.

Preberi več
Nadometni kompleti za tuš

Nadometni kompleti za tuš

Ponudba in cene
Tuš glave z varnostnim ventilom
Problem pri običajnih tankih tuš glavah je, da jih povečan tlak poškoduje, če se pravočasno ne očistijo. V naši ponudbi so nekatere tanke tuš glave opremljene z varnostnim ventilom, ki se odpre pri povečanem tlaku, tako da se lahko pravočasno očistijo.

Podometni kompleti za tuš

Podometni kompleti za tuš

Ponudba in cene
Rešitve v sklopu načrtovanja kopalnice
V ponudbi imamo tudi dodatne rešitve podometnih kompletov za tuš. Te rešujemo v sklopu načrtovanja kopalnice, saj so vezane na poznavanje inštalacijskih povezav.

V vsaki kolekciji sanitarnih armatur iz naše ponudba so tudi podometni elementi z ustreznimi armaturami. Za razumevanje in vpogled v cenovne razlike so tu predstavljene podometne armature MIMO.

Tuš glave

Tuš glave

Ponudba in cene
V ponudbi imamo zelo praktične rešitve, ki jih v splošni prodaji težko zasledite. Tu prikazane tuš glave lahko kombiniramo tudi s podometnimi sanitarnimi armaturami iz naše ponudbe.

Seti za tuš

Seti za tuš

Ponudba in cene
V ponudbi imamo kvalitetne sete za tuširanje renomiranega proizvajalca dodatne opreme. Izdelki so lepo oblikovani in izdelani iz kvalitetnih materialov. Tu predstavljamo samo nekaj najbolj aktualnih izdelkov.

Kopalniški nasveti - Novice

V Kopalniških nasvetih - Novicah so predstavljeni naši projekti kopalnic, ki prikažejo opremo za tuširanje iz naše ponudbe v realni sliki. Priporočamo, da nas kontaktirate za pomoč in dodatne informacije. Pomagamo tudi s tehničnimi informacijami za izvajalce.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh