Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Kopalniško pohištvo

Največja ponudba kvalitetnega kopalniškega pohištva

1. SURF
Kopalniško pohištvo SURF lahko z načrtovanjem popolnoma prilagodimo prostoru vaše kopalnice po dimenziji in barvi.
2. M SYSTEM
Kopalniško pohištvo M SYSTEM, ki ima še več rešitev.
3. SMYLE in 4. MOON imata zaokrožene linije, zato ju največkrat uporabimo tam, kjer so problematični prehodi med elementi v kopalnici.

Pri tako veliki ponudbi kopalniškega pohištva:
Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije.

Preberi več
SURF

SURF

Ponudba in cene
- Vrhunska kvaliteta
- Za majhne in velike kopalnice
- Lahko se sestavlja v poljubne širine

Naša pomoč pri izbiri pohištva
Ker s pohištvom SURF lahko izdelamo veliko različnih kombinacij, vam pomagamo izbrati za vas optimalno rešitev.

Hitre rešitve že v 30 minutah!

M SYSTEM

M SYSTEM

Najbolj vsestransko kopalniško pohištvo v naši ponudbi.
Pohištvo M SYSTEM je v naši ponudbi namenjeno za najbolj zahtevne kupce. Pohištvo M SYSTEM ponuja največ rešitev na našem trgu. Izbirate lahko med 30 različnimi teksturami in 50 različnimi barvami, lakirano mat ali sijaj, več sto različnih omar in omaric ter več deset različnih ogledal in razsvetljave.

Vsi elementi pohištva M SYSTEM v prikazanih sestavih se lahko kombinirajo med seboj in se lahko prilagodijo tudi vaši kopalnici. Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije.

SMYLE

SMYLE

Ponudba in cene
Kopalniško pohištvo SMYLE se odlikuje po visoko kvalitetni izdelavi. Izredno lepo oblikovani umivalniki so izdelani iz mineral marmorja ali iz kaljenega stekla. Umivalniki in predalniki so zaokrožene oblike. Predali in vrata so s sistemom brez vidnih ročajev ter s sistemom počasnega zapiranja. V ponudbi so dodatne omare in omarice za popolno opremo kopalnice.

MOON

MOON

Ponudba in cene
Za majhne, dolge in ozke kopalnice.
Kopalniško pohištvo MOON se odlikuje po visoko kvalitetni izdelavi. Izredno lepo oblikovani in funkcionalni umivalniki so izdelani iz keramike. Predali in vrata imajo elegantne ročaje ter sistem počasnega zapiranja. V ponudbi so dodatne omare in omarice za popolno opremo kopalnice.

Kopalniški nasveti - Novice

V Kopalniških nasvetih - Novicah je predstavljeno, kako se izbira kopalniško pohištvo iz naše ponudbe. Pri tako veliki ponudbi kvalitetnega pohištva vseeno priporočamo, da nas kontaktirate za pomoč in dodatne informacije. Pomagamo tudi z načrtovanjem in izrisi. Kopalniško pohištvo se izdelujejo tudi po meri.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavijo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice.

Več o načrtovanju kopalnic
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh