Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Tuš kabine

Največja ponudba kvalitetnih tuš kabin
Tu je predstavljena naša Glavna ponudba tuš kabin, kjer so zastopane tuš kabine PREGIBNE, EOS, TORRENTA, IDEA, FURO, TUŠ STENE in ZASLONI.

Poglejte tudi rubriko Tuš kabine - Ostala ponudba

Pri tako veliki ponudbi tuš kabin:
Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije.

Preberi več
Pregibne tuš kabine in vrata

Pregibne tuš kabine in vrata

Ponudba in cene
Običajno edina rešitev za majhne kopalnice
Pri načrtovanju kopalnic se pogosto odločamo za pregibne tuš kabine, saj so običajno edina prava rešitev v majhnih prostorih kopalnic.

V ponudbi imamo kolekciji EOS in ESSENZA, ki se razlikujeta samo v nekaterih detajlih in cenah.

EOS - Tuš kabine

EOS - Tuš kabine

Ponudba in cene
Kvaliteta tuš kabin EOS - Garancija je 3 leta
Tuš kabine EOS imajo steklena vrata na tečajih z dvižnim mehanizmom, da se stekla pri odpiranju dvignejo za 4mm. Kaljena stekla so debeline 6mm, višina 195/197cm. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

Tuš kabine EOS - Predstavitev
Kvalitetna rešitev pri tuš kabinah so kvalitetno rešeni detajli v spodnjem delu, ki omogočajo maksimalno tesnjenje  pri tuširanju. Tuš kabine EOS lahko postavimo na tuš kad ali direktno na talno keramiko.

EOS - Tuš vrata

EOS - Tuš vrata

Ponudba in cene
Kvaliteta tuš vrat EOS - Garancija je 3 leta
Tuš vrata EOS imajo steklena vrata na tečajih z dvižnim mehanizmom, da se stekla pri odpiranju dvignejo za 4mm. Kaljena stekla so debeline 6mm, višina 195/197cm. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

Tuš kabine EOS - Predstavitev
Kvalitetna rešitev pri tuš kabinah so kvalitetno rešeni detajli v spodnjem delu, ki omogočajo maksimalno tesnjenje  pri tuširanju. Tuš kabine EOS lahko postavimo na tuš kad ali direktno na talno keramiko. Ročaji so lahko okrogle ali kvadratne oblike (doplačilo).

TORRENTA - Tuš kabine in vrata

TORRENTA - Tuš kabine in vrata

Ponudba in cene
Prenovljena kolekcija tuš kabin TORRENTA je podobna kolekciji ESSENZA. Z nekaterimi spremenjenimi detajli se tuš kabine TORRENTA dobijo po ugodnejših cenah.

TORRENTA - Kvaliteta tuš kabin - Garancija je 3 leta
Tuš kabine TORRENTA imajo steklena vrata na tečajih z dvižnim mehanizmom, da se stekla pri odpiranju dvignejo za 4mm. Kaljena stekla so debeline 6mm, višina 195cm. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

TORRENTA - Predstavitev
Kvalitetna rešitev pri tuš kabinah so kvalitetno rešeni detajli v spodnjem delu, ki omogočajo maksimalno tesnjenje pri tuširanju. Tuš kabine TORRENTA lahko postavimo na tuš kad ali direktno na talno keramiko. Ročaji so lahko okrogle ali kvadratne oblike (doplačilo).

IDEA - Tuš kabine in vrata

IDEA - Tuš kabine in vrata

Ponudba in cene
Brez profilov in koles spodaj
Tuš kabine IDEA imajo steklena vrata na koleščkih obešena na močnih prečnih nosilcih. Kaljena stekla so debeline 6mm, višina 200,5cm. Tuš kabine IDEA spodaj nimajo profilov in koles, zato so primerne tudi za postavitev na talno keramiko s kanaleto.

Kvaliteta tuš kabin IDEA - Garancija je 3 leta
Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

Tuš kabine IDEA - Predstavitev
Kvalitetna rešitev pri tuš kabinah so kvalitetno rešeni detajli v spodnjem delu, ki omogočajo maksimalno tesnjenje pri tuširanju. Gibljiva stekla se lahko odmaknejo za lažje čiščenje. Tuš kabine IDEA lahko postavimo na tuš kad ali direktno na talno keramiko.

FURO - Tuš kabine in vrata

FURO - Tuš kabine in vrata

Ponudba in cene
FURO - Kvaliteta tuš kabin - Garancija je 3 leta
Tuš kabine FURO imajo steklena vrata na koleščkih, ki tečejo po spodnjih profilih v obliki tračnice. Kaljena stekla so debeline 8mm, višina 200cm. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

FURO - Tuš kabine z drsnimi stranicami - Predstavitev
Kvalitetna rešitev pri tuš kabinah so kvalitetno rešeni detajli v spodnjem delu, ki omogočajo maksimalno tesnenje  pri tuširanju. Drsna stranica ima dva masivna koleščka, ki tečeta po profilu v obliki tračnice. Ta konstrukcija omogoča, da niso potrebni klasični zgornji in spodnji profili - lepši izgled in lažje čiščenje. Ročaji so podolgovate oblike. Na steklo se lahko lasersko vgravirajo motivi po predlogi.

Tuš stene

Tuš stene

Ponudba in cene
Tuš stene so najbolj enostavna in ekonomična rešitev pri opremljanju tušev, kakor na primer iz naše ponudbe tuš stene MODO NEW II. Obstajajo pa tudi rešitve, ki jih v splošni prodaji ni zaslediti. Posamezne rešitve predstavljamo v naši ponudbi s cenami.

Kvaliteta tuš sten v naši ponudbi - Garancija je 3 leta
Kaljena stekla so debeline 8mm, višina 200cm. Izdelujejo se tudi po meri. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente tuš kabin je 3 leta.

Zasloni za kopalno kad

Zasloni za kopalno kad

Ponudba in cene
Zasloni za kopalne kadi so zelo praktična rešitev, ko želimo kopalno kad uporabljati tudi kot tuš.

Kvaliteta zaslonov za kopalno kad v naši ponudbi - Garancija je 3 leta
Kaljena stekla so debeline 6mm ali 8mm, višina običajno 150cm. Izdelujejo se tudi po meri. Stekla so s premazom EASY CLEAN za lažje čiščenje. Garancija na steklene in kovinske elemente zaslonov je 3 leta.

Tuš kabine po meri - Prenova tušev

Tuš kabine po meri - Prenova tušev

Tuš kabine - Izdelava po meri
Vsaka tuš kabina in tuš vrata iz naše ponudbe se lahko izdelajo po meri (razen polkrožnih tuš kabin). Naša prednost so hitre rešitve in izdelava. Po potrebi izvedemo tudi izmere.

Prenova tušev in izvedba
Običajno po 20 letih razmišljamo vsaj o zamenjavi stare tuš kadi in tuš kabine ali kopalne kadi v tuš. V naši ponudbi imamo tudi prenavljanje prostorov za tuširanje z dobavo vse opreme za tuširanje.

Tuš kabine - Dodatno

Tuš kabine - Dodatno

Ostala naša ponudba in izbira:
- Stekla tuš kabin - Barve in teksture
- Engraving - Graviranje na stekla tuš kabin
- Print on Glass - Tiskanje na stekla tuš kabin
- Pripomočki za čiščenje tuš kabin

Kopalniški dodatki za tuš

Kopalniški dodatki za tuš

Ponudba in cene

Tuš kabine - Ostala ponudba

Tuš kabine - Ostala ponudba

V naši Glavni ponudbi tuš kabin so predstavljene rešitve po katerih je pri nas največ povpraševanja. V Ostali ponudbi tuš kabin so predstavljene rešitve, ki jih občasno uporabimo pri reševanju opremljanja tušev. Priporočamo obisk v naših prostorih za dodatne informacije o teh tuš kabinah.

Kopalniški nasveti - Novice

V Kopalniških nasvetih - Novicah so predstavljene najbolj aktualne tuš kabine in tuš vrata: EOS in TORRENT ter z drsnimi stranicami IDEA. Izdelujejo se tudi po meri.

Pri tako veliki ponudbi kvalitetnih tuš kabin vseeno priporočamo, da nas kontaktirate za pomoč in dodatne informacije.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavijo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice.

Več o načrtovanju kopalnic
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh