Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Kopalne kadi

Klasične kopalne kadi
AQUAESTIL je proizvajalec kopalnih kadi s katerim sodelujemo že več kot 15 let. Razlog za tako dolgo sodelovanje je kvalitetna izdelava in sprejemljive cene za moderno oblikovane kopalne kadi.

Samostoječe kopalne kadi
Samostoječe kopalne kadi KNIEF so v višjem cenovnem razredu in jih običajno uporabimo pri načrtovanju kopalnic, kjer je zahteva po vrhunsko oblikovani kopalniški opremi.

Kopalne kadi - Klasične

Kopalne kadi - Klasične

Ponudba
AQUAESTIL je proizvajalec kopalnih kadi, s katerim sodelujemo že več kot 15 let. Razlog za tako dolgo sodelovanje je kvalitetna izdelava in sprejemljive cene za moderno oblikovane kopalne kadi.

Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. To je pri posebno oblikovanih kopalnih kadeh še bolj pomembno. Kopalne kadi in ostalo opremo lahko prilagodimo vaši kopalnici kakor prikazujejo naši izrisi v rubriki: Načrtovanje kopalnic.

Internetna stran proizvajalca AQUAESTIL - povezava do spletne predstavitve

Če se zanimate za kopalne kadi AQUAESTIL, pošljite povpraševanje za model in dimenzije.

Kopalne kadi - Samostoječe

Kopalne kadi - Samostoječe

Ponudba in cene
Vse več se v večje kopalnice postavljajo samostoječe kopalne kadi. Kopalna kad postane zaradi zanimivih oblik in neobičajne postavitve osrednji del kopalnice. Kopalne kadi KNIEF so v višjem cenovnem razredu in jih običajno uporabimo pri načrtovanju kopalnic, kjer je zahteva po vrhunsko oblikovani kopalniški opremi.

Novost
V ponudbi so tudi manjše dimenzije za manjše kopalnice.

Nazaj na vrh