Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Male kopalnice in wc

V ponudbi imamo tudi kopalniške elemente za male WC-je in kopalnice. S pravo opremo in barvnimi kombinacijami se lahko tudi mali prostori kopalnice ali wc-ja opremijo na zanimiv način. Z našim svetovanjem in načrtovanjem vam pomagamo poiskati optimalne rešitve.

Spodaj so predstavljeni izdelki s cenami s katerimi rešujemo male prostore kopalnic in wc-jev. Rešitve v majhnih kopalnicah so predstavljene tudi v naših Novicah.

Preberi več
Umivalniki za mali wc

Umivalniki za mali wc

Ponudba in cene
Bodite pozorni na postavitev inštalacije za majhne umivalnike, saj je pod njimi malo prostora za inštalacijo. Z nekaterimi elementi lahko inštalacijo vizualno izboljšamo. To so klik klak sifonske glave, ki jih nudimo praktično pri vseh sanitarnih armaturah in estetski sifoni. Inštalacija naj se izvede na strani armature. Pri manjših umivalnikih lahko uporabite armaturo samo za mrzlo vodo.

Umivalniki z omarico

Umivalniki z omarico

Ponudba in cene
V ponudbi imamo dve kolekciji kopalniškega pohištva WASH MINI in MY TIME MINI, ki ju lahko nameščamo v male kopalnice ali wc-je. Dodatna naša ponudba je kopalniško pohištvo M SYSTEM, ki ga lahko kombiniramo z manjšimi umivalniki LAUFEN in VILLEROY & BOCH.

WC školjke za mali wc

WC školjke za mali wc

Ponudba in cene
Velikokrat moramo za majhne prostore v WC-ju izbirati tudi WC školjke z majhno globino od zida. Običajno so to WC školjke z globino od zida 45cm in 50cm.

Kopalniški nasveti - Novice

V Kopalniških nasvetih - Novicah  so predstavljeni primeri reševanja majhnih kopalnic in WC-jev s kopalniško opremo iz naše ponudbe. Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh