Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
TORRENTA - Tuš kabine in tuš vrata
Tuš kabine s tečaji na steklu

Kolekcija tuš kabin TORRENTA je kombinacija visokokakovostnih tuš kabin z modernim dizajnom. Njihova prostorna notranjost zagotavlja maksimalno udobje pri tuširanju. V kolekcijo TORRENTA so tuš kabine in tuš vrata, ki so ustvarjene za ljudi, ki iščejo nenavadne rešitve za tuširanje. Kabine se odlično ujemajo s sodobnimi kopalnicami.

TORRENTA - Detajli spodaj
Pri tuš kabinah in vratih, ki spodaj nimajo profilov, so zelo pomembni izdelani detajli, ki preprečujejo odtekanje vode izven prostora za tuširanje. Pri tuš kabinah in vratih TORRENTA je to izdelano zelo kvalitetno in premišljeno. Vrata se odpirajo navzven, imajo tudi dvižni mehanizem, ki prepreči drsenje spodnjega tesnila po tleh. Na sliki je Torrenta KDD, ki je bila zaradi mansarde izdelana po meri.

TORRENTA - Detajli ostali

TORRENTA tuš kabine in tuš vrata se izdelujejo tudi po meri.

TORRENTA - Tuš kabine - V naših cenikih
Izdelujejo se za majhne in zelo velike dimenzije tušev v prostoru kopalnice. Izdelujejo se tudi po meri. Najbolj aktualna je tuš kabina z vrati in fiksno steno Torrenta KDJ.

TORRENTA - Tuš vrata - V naših cenikih
Izdelujejo se za majhne in zelo velike dimenzije tušev v prostoru kopalnice. Izdelujejo se tudi po meri.

Priporočamo nizke epoksi tuš kadi PLANE
Če se boste odločili za tuš kabino ali tuš vrata EOS, priporočamo nizke (samo 2,5cm) in moderno oblikovane tuš kadi PLANE. Stranice od 80cm do 200cm in 70cm do 120cm. Izdelujejo se tudi po meri. V ponudbi imamo tudi talne kanalete za tuš ARCCO Inox. Predstavljene so tudi v naših cenikih:

Kontaktirajte nas

TORRENTA - Tuš kabine in tuš vrata
Če se zanimate za tuš kabino ali tuš vrata TORRENTA, tuš kad PLANE ali ostalo kopalniško opremo za popolno opremljeno kopalnico:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

Mala kopalnica in mali WC
Nazaj na seznam
EOS - Tuš kabine in tuš vrata

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh