Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom

Pulti za pohištvo

Način naročanja
Umivalnike in pulte lahko naročate kot samostojne elemente, lahko pa tudi v kombinaciji s kopalniškim pohištvom M SYSTEM iz naše ponudbe.

Preberi več
Umivalniki kot pulti

Umivalniki kot pulti

Ponudba in cene
Nekatere umivalnike lahko kombiniramo s pulti pohištva, tako da jih lahko sestavljamo v poljubne širine. Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. Keramične umivalnike za pohištvo iz naše ponudbe ter ostalo opremo lahko prilagodimo vaši kopalnici kakor prikazujejo naši primeri.

Pulti laminati - 3D - HPL - FENIX

Pulti laminati - 3D - HPL - FENIX

Ponudba in cene
Laminati 3D - HPL - FENIX dajo pohištvu in pultom videz masivnega lesa ali različnih trdnih površin. Tu so na primerih kopalniškega pohištva M SYSTEM predstavljene vse debeline pultov: 1cm - 1,8cm - 6cm - 10cm - 13cm. S svetovanjem in izrisi vam pomagamo poiskati optimalno rešitev za vašo kopalnico.

Pulti OCRITECH

Pulti OCRITECH

Ponudba in cene
Kvalitetni pulti po ugodnih cenah.
Omarice pod pultom pohištva M SYSTEM lahko sestavljamo v poljubne širine in jih optimalno prilagodimo prostoru kopalnice. Tem meram se lahko prilagodijo tudi pulti OCRITECH. Izbirate lahko med tremi umivalniki: ORION, QUADRA in RAYO.

Pulti DIAMOND

Pulti DIAMOND

Ponudba in cene
Pulti z vdelanim umivalnikom DIAMOND so izdelani iz MINERALMARMORJA. Vzdrževanje pultov iz MINERALMARMORJA:
Predstavitev-1 na YOU-TUBE
Predstavitev-2 na YOU-TUBE

Ker so nekatere dimenzije pultov DIAMOND že določene, so cene zelo ugodne.

Nekaj primerov spodaj in cene:

Pulti STEKLENI

Pulti STEKLENI

Ponudba in cene
Stekleni pulti so izdelani iz kaljenega stekla debeline 10mm. Izdelujejo se po meri do širine 270cm, z enim ali dvema umivalnikoma in v različnih barvah. Umivalnik je lahko vdelan v pult ali se izdela izrez v pultu za napultni umivalnik.

Pulti posebne rešitve

Pulti posebne rešitve

Za kopalniško pohištvo M SYSTEM se izdelujejo tudi pulti s posebnimi konstrukcijskimi in oblikovnimi rešitvami umivalnikov.

M SYSTEM pulti in umivalniki z režo SCIVOLO
Umivalniki SCIVOLO imajo odtok vode v obliki reže. Ta rešitev omogoča lepši izgled dna umivalnika, saj ni vidne klasične odtočne odprtine sredi umivalnika. Pod umivalnikom se lahko uporabi klasični sifon, konstrukcija se lahko razstavi, če je potrebno karkoli popraviti ali očistiti.

Za pulte z umivalniki SCIVOLO največkrat uporabijo material TECNORIL beli mat. Uporabijo pa se lahko tudi laminati HPL in FENIX ter kombinacija vseh. Dimenzije umivalnikov so lahko 50x31cm - 60x31cm - 70x31cm.

Nazaj na vrh

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavijo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice.

Več o načrtovanju kopalnic
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh