Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Pohištvo M SYSTEM in tuš kabina Eos KDS II
Veliko pohištva v kopalnici in velika tuš kabina

V večji kopalnici je bilo potrebno postaviti več pohištva, ki se je moralo prilagoditi širini kopalnice, wc školjki in prostoru za pralni stroj.

Primer, ki prikazuje velik izbor omar pohištva M SYSTEM
Izbrano je bilo pohištvo M SYSTEM v beli mat barvi z ročaji Simple krom. Izbran je bil umivalnik SLIM 51 106x51cm s polico na desni strani. Pralni stroj smo postavili pod pult z bočno nosilno ploščo. To rešitev velikokrat uporabimo, da ni potrebno pralni stroj postavljati v omaro.

Tuš kabina Eos KDS II
Posebnost tuš kabine KDS II je ta, da se vrata odpirajo navzven in navznoter, tečaj je na fiksnem steklu. Ta rešitev je na trgu redka, pri nas pa je velikokrat uporabljena. Uporabi se, ko je na začetku postavljen kopalniški element ali so na tem mestu vhodna vrata. Izbrali smo epoksi tuš kad PLANE 120x90x2,5cm. Tuš kad je bila postavljena v nivoju s talno keramiko.

Naša ponudba s cenami
Kopalniška oprema iz tega projekta kopalnice je predstavljena tudi v naši ponudbi s cenami. Če se zanimate za te izdelke, pošljite povpraševanje.

Kontaktirajte nas

Pohištvo M SYSTEM in Tuš kabina Eos KDS II
Pri načrtovanju te kopalnice je bila izbrana kopalniška oprema iz naše ponudbe. Te izdelke lahko naročate kot samostojne elemente ali v kompletu kopalnice. Če se zanimate za pohištvo M SYSTEM, tuš kabino Eos KDS II ali ostalo opremo iz projekta kopalnice:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

EOS - Tuš kabine in tuš vrata
Nazaj na seznam
Nove kopalnice brez pohištva in tuš kabine

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh