Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Nove kopalnice brez pohištva in tuš kabine
Kopalniško pohištvo in tuš kabine iz naše ponudbe

Stanovanja v novih stanovanjskih blokih so običajno brez kopalniškega pohištva in tuš kabine, ker to izbiro prepuščajo kupcem stanovanj. V ponudbi imamo vse potrebne rešitve, da kompletirate takšne kopalnice. To vam prikazujemo s predstavljenim primerom.

Obstoječe stanje v novi kopalnici
Kopalnica v novem stanovanjskem bloku je bila brez pohištva in tuš kabine. V kopalnici je bil umivalnik Geberit 60x46cm in tuš kad 90x90 poravnana s talno keramiko. Električni kabel nad umivalnikom je bil pripravljen za priklop omarice z ogledalom.

Rešitev v novi kopalnici
Stranka je prinesla v naš razstavni prostor mere in sliko situacije v prostoru nove kopalnice. Glede na prostor in njene želje smo skupaj izbrali kopalniško pohištvo in tuš kabino. Ker so v večini primerov v novih kopalnicah postavljeni umivalniki, ki se lahko namestijo tudi na pulte kopalniškega pohištva, umivalnika nismo menjali, ampak smo ga postavili na izbrani pult debeline 6cm. Dodali smo še visoko omaro 35x160x37cm s košem za perilo.

Izbrano pohištvo in tuš kabina
Zaradi naše velike ponudbe pohištva in tuš kabin lahko rešimo praktično vsako kopalnico v novih stanovanjskih blokih, tako oblikovno, kakor tudi cenovno.

Izbrano je bilo kopalniško pohištvo M SYSTEM širine 80cm s pultom debeline 6cm, na katerega se lahko namesti umivalnik, ki je že bil v kopalnici. Omarica z ogledalom širine 80cm ima lučko in vtičnico v notranjosti. Izbrana je bila elegantna tuš kabina IDEA KDD, ki spodaj nima profilov in koleščkov zaradi lažjega čiščenja.

Kontaktirajte nas

Nove kopalnice brez pohištva in tuš kabine
Če imate tudi vi novo stanovanje brez te kopalniške opreme, vam pomagamo izbrati optimalne rešitve:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

Pohištvo M SYSTEM in tuš kabina Eos KDS II
Nazaj na seznam
Kako izbrati tuš kabino iz naše ponudbe

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh