Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
SMYLE - Kopalniško pohištvo - Zaobljene linije
Zelo lepo izdelani umivalniki

Kopalniško pohištvo SMYLE se odlikuje po visoko kvalitetni izdelavi. Zelo lepo oblikovani umivalniki so izdelani iz mineral marmorja ali iz kaljenega stekla. Predali in vrata so s sistemom brez vidnih ročajev ter s sistemom počasnega zapiranja. V ponudbi so dodatne omare in omarice za popolno opremo kopalnice.

Lepo izdelano pohištvo za manjše kopalnice
Pohištvo SMYLE izpolni vaše potrebe po kopalniškem pohištvu, posebej tam, kjer ste omejeni s prostorom ali potrebujete prehode v ozki kopalnici. Dober videz in funkcionalnost skupaj zagotavljata sodobno kopalnico v vsakem prostoru.

Iz naših izvedenih projektov kopalnic
Ker je pohištvo SMYLE tako posebno oblikovano, pridejo naši izrisi še posebno do izraza. Čeprav je bilo v kopalnici dovolj prostora, pohištvo poveča prehode do okna in pri tuš kabini. To prikaže tu predstavljeni primer:

V ponudbi s cenami
Kopalniško pohištvo SMYLE je predstavljeno tudi v naši ponudbi s cenami. Proizvaja se v dveh širinah 90cm in 105cm. V ponudbi so osnovne dodatne omarice in veliko različnih tekstur in barv.

Kontaktirajte nas

SMYLE - Kopalniško pohištvo - Zaobljene linije
Ker je v ponudbi veliko rešitev, nudimo pomoč za optimalno izbiro:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

Tuš kabine izdelane po meri
Nazaj na seznam
Estetske rešitve za mali wc

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh