Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Prenove starih tušev
Nova oprema in prenovljen tuš za nova doživetja

Naj bo tuširanje v užitek!

V ponudbi imamo kompletno opremo za tuše in izvajanje.

Prenova tušev
Običajno po 20 letih stari tuši potrebujejo prenovo ali osvežitev. Pogosto si stranke želijo zamenjati tudi kopalno kad s tuš kabino, ne želijo pa prenoviti celotne kopalnice.

Nizke tuš kadi PLANE in pregibne tuš kabine
Z novimi materiali in izdelki se lahko tuši prenovijo zelo estetsko. Največkrat pri prenovi tušev uporabimo nizke tuš kadi PLANE, ki so izdelane iz epoksidnih materialov in pregibne tuš kabine, kjer se stranice lahko elegantno zložijo ob steno. To prikazujejo naši primeri spodaj.

Primer 1 - Prenova starega tuša v novi tuš:
Prenova z nizko epoksi tuš kadjo PLANE v beli barvi in pregibno tuš kabino EOS. Staro utesnjeno tuš kabino 80x80cm smo zamenjali za večjo pregibno tuš kabino 80x100cm. Tu smo uporabili tudi stenske plošče PLANE v enaki barvi in teksturi kakor tuš kad.

Primer 2 - Prenova starega tuša v novi tuš:
Prenova z nizko epoksi tuš kadjo PLANE v barvi antracit in pregibno tuš kabino EOS. Ko smo odstranili staro tuš kad, smo talno površino poravnali in novo tuš kad postavili na obstoječo talno keramiko. Izbrana tuš kad se je prilagodila barvi keramike v kopalnici.

Primer 3 - Prenova starega tuša v novi tuš:
Ob kopalni kadi je bila predelna stena s tušem. Staro tuš kad smo zamenjali z nizko tuš kadjo TEOS in tuš kabino z dvokrilnimi vrati Eos DWD+S. Manjkajočo keramiko, ki je nastala pri odstranitvi stare keramike smo zamenjali z dekorativno keramiko.

Primer 4 - Prenova kopalne kadi v tuš:
Pogosto so v kopalnicah že postavljene kopalne kadi, ki jih kasneje stranke želijo zamenjati z bolj praktičnim tušem. V tem primeru se je velika kopalna kad zamenjala z velikim tušem. Sanitarne armature so ostale iste, zamenjala se je samo inštalacija za tuš kad. Manjkajoča keramika se je zamenjala z mozaikom, ki je barvno usklajen z ostalo keramiko v kopalnici.

Kontaktirajte nas

- Če se zanimate za prenovo kopalne kadi v prostor za tuširanje
- Če želite prenovo stare tuš kadi in tuš kabine z novo opremo
- Če želite zamenjati staro tuš kabino z novo
Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije

Načrtovanje majhnih kopalnic
Nazaj na seznam
GIO - Vgradni umivalniki

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh