Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Prenova tuša in kopalniškega pohištva
Novi tuš in pohištvo v stari kopalnici

Običajno po 20 letih stari tuši potrebujejo prenovo ali osvežitev. Pogosto si stranke želijo zamenjati tudi kopalno kad s tuš kabino, ne želijo pa prenoviti celotne kopalnice. Tudi novo kopalniško pohištvo je lahko bolj praktično in estetsko.

Nizke tuš kadi PLANE in elegantne tuš kabine
Z novimi materiali in izdelki se lahko tuši prenovijo zelo estetsko. Največkrat pri prenovi tušev uporabimo nizke tuš kadi PLANE, ki so izdelane iz epoksidnih materialov in estetske tuš kabine, ki dodatno polepšajo prostor. To prikazuje naš primer spodaj.

Prenova kopalne kadi v tuš in zamenjava starega pohištva z novim:
Odstranili smo staro kopalno kad in v ta prostor postavili nizko epoksi tuš kad PLANE v beli barvi. Odstranili smo nekaj stare keramike in jo zamenjali s podobno novo keramiko. Na tuš kad smo postavili tuš vrata IDEA. Staro pohištvo smo zamenjali s pohištvom M SYSTEM, ki se je delno moralo izdelati po meri. Po meri sta se izdelali tudi tuš kad PLANE in tuš vrata IDEA. Lepši končni izgled kopalnice je očiten.

Kontaktirajte nas

- Če se zanimate za prenovo kopalne kadi v prostor za tuširanje
- Če želite prenovo stare tuš kadi in tuš kabine z novo opremo
- Če želite zamenjati staro tuš kabino z novo
- Če želite zamenjati staro kopalniško pohištvo z novim
Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije

Pohištvo M SYSTEM - Umivalniki in pulti
Nazaj na seznam
Tuši - Petkotne rešitve

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh