Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Pohištvo M SYSTEM - Detajli in kvaliteta izdelave
Najbolj vsestransko kopalniško pohištvo v naši ponudbi

 BAXAR - Najmodernejša proizvodnja
BAXAR je proizvajalec kopalniškega pohištva M SYSTEM, ki je postavil trenutno najmodernejšo proizvodnjo kopalniškega pohištva. Vse je popolnoma avtomatizirano: od našega načrtovanja, kontrole v pisarni za obdelavo naročil, proizvodnje do skladišča za prevzem. BAXAR je prejel tudi nagrado Ecol Design Award 2022 za visoko ekološko učinkovitost. 

M SYSTEM - Nova pohištvena okovja GRASS
Od leta 2020 se pohištvo opremlja z novim kvalitetnejšim pohištvenim okovjem avstrijskega proizvajalca GRASS. Dna predalov so prevlečena z oblogo v teksturi usnja. Za umivalnike na pultu lahko uporabimo poseben sifon, kjer v zgornjem predalu ni potrebno izdelati izreza za sifon.

Predstavitev na YOU-TUBE:
- Delovanje počasnega zapiranja GRASS .
- Delovanje sistema klik klak (Push & Pull) GRASS

M SYSTEM - Notranjost v beli barvi ali barvi grafita
Notranjost pohištva lahko izbirate v beli barvi ali v barvi grafita. Običajno za svetle tone pohištva izberemo belo notranjost, za ostale tone pa večinoma izberemo barvo grafita.

M SYSTEM - Konstrukcija pohištva
Za M SYSTEM se uporabljajo okovja in konstrukcije, ki so prirejene za kopalniška pohištva. Domači mizarji običajno teh rešitev nimajo, zato podobne rešitve improvizirajo.

M SYSTEM - Organizerji
Predale je možno opremiti tudi z organizerji, ki olajšajo zlaganje manjših predmetov. Moduli A, B in C razdelijo predal v večje ali manjše površine.

M SYSTEM - Barve in teksture - Za moderne kopalnice
Velika izbira barv in tekstur, ki jih lahko prilagajamo barvam v kopalnici:

M SYSTEM - Nekaj primerov lakiranega pohištva
Pri kopalniškem pohištvu M SYSTEM je na izbiro več kot 50 barvnih odtenkov z mat, sijaj in Soft Touch lakirano površino.

M SYSTEM - Odpiranje predalov z ročaji in utori
Kolekcije kopalniškega pohištva M SYSTEM se razlikujejo po načinu odpiranja predalov: z ročaji (M1) in z različnimi sistemi utorov (M1 Surf, M2 in M). Slikovna predstavitev spodaj:

M SYSTEM - Ročaji FLY, utori M1 Surf in sistem "klik klak"
V ponudbi je več različnih pohištvenih ročajev, najbolj aktualni pa so ročaji FLY, ki so lahko v različnih barvah pohištva. Zanimiva je tudi rešitev s klasičnimi utori M1 Surf. Možna je tudi rešitev brez vidnih ročajev, odpiranje s sistemom "klik klak".

M SYSTEM - Utori M2 - Najboljši sistem
Najboljši sistem brez vidnih ročajev je sistem M2 s posnetimi robovi in prečnimi letvicami - imenujemo jih tudi "čisti utori". Lahko so postavljeni sredinsko, zgoraj/spodaj in zgoraj/sredina.

M SYSTEM - Velika izbira različnih pultov in pultov z vdelanimi umivalniki
Pulti iz laminata se izdelujejo v debelinah 1cm - 1,8cm - 6cm - 10cm in 13cm. Različne so tudi rešitve z vdelanimi umivalniki.

M SYSTEM - Veliko dodatnih omar in omaric - Tudi za pralni stroj
Serija M SYSTEM vsebuje toliko dodatnih omar in omaric, da lahko z njimi opremimo poleg kopalnic tudi druge prostore v stanovanju ali hiši.

M SYSTEM - Police in regali
Velika izbira različnih polic in regalov poveča praktičnost in razgibanost tega pohištva.

Kontaktirajte nas

Pohištvo M SYSTEM - Detajli in kvaliteta izdelave
Ker je v ponudbi veliko rešitev, nudimo pomoč za optimalno izbiro:
Kontaktirajte nas za dodatne informacije

Pohištvo M SYSTEM - Ogledala in razsvetljava
Nazaj na seznam
Pregibne tuš kabine - Za majhne kopalnice

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh