Ugodne kopalnice za vsak dom - Salon z razstavnim prostorom
Načrtovanje kopalnice - Izbira pohištva in tuša
Kako prilagoditi in izbrati kopalniško pohištvo in tuš pri načrtovanju kopalnice?

Ena od težjih nalog pri načrtovanju kopalnice je izbira pohištva in tuša glede na prostor kopalnice in postavitvijo ostalih elementov v kopalnici. Ni težav, če je tu kopalniško pohištvo M SYSTEM in naš velik izbor tuš kadi, tuš kabin in opreme za tuširanje.

Načrtovanje kopalnice in izbira pohištva
V načrt kopalnice se smiselno postavijo osnovni kopalniški elementi, tako da se pokažejo deli kopalnice, ki določajo velikost umivalnega dela pohištva in velikost dodatnih omar. Ker lahko pohištvo M SYSTEM izbiramo po širinah 10cm, glede na prostor določimo velikosti posameznih pohištvenih elementov. Izberemo tudi umivalni del z umivalnikom. Tudi tu imamo veliko izbiro, odločili smo se za klasični keramični umivalnik SLIM 100x46cm.

Izbira barve kopalniškega pohištva
Kopalniško pohištvo M SYSTEM ima v ponudbi 32 tekstur v imitaciji lesa, betona in granita ter 50 barv lakirano mat ali sijaj. Glede na keramiko tako ni težko izbrati ustrezno barvo pohištva. Tu smo izbrali laminat 3D v teksturi lesa 1ND. Pohištvo je prikazano v izvedeni kopalnici.

Pomemben tudi prostor za tuširanje
Tako kakor kopalniško pohištvo, tudi prostor za tuširanje določa postavitev ostalih kopalniških elementov v kopalnici. Naši izrisi pomagajo določiti pravo velikost tuša in izbiro tuš kabine. Tu smo izbrali tuš kad PLANE dimenzije 130x100cm, tuš steno MODO NEW II 130x200cm in nadometni komplet za tuš termostatski TONDI 221. 

Tehnične risbe za izvajalce
Pomembno pri izvedbi načrtovane kopalnice so tehnične risbe za izvajalce, da so inštalacijski priključki in keramika pravilno postavljeni. V sklopu načrtovanja kopalnice izdelamo tudi tehnične risbe načrtovane kopalnice.

Ostali izdelki v tem projektu kopalnice
V naši ponudbi s cenami
Kopalniška oprema iz tega projekta kopalnice je predstavljena tudi v naši ponudbi s cenami. Če se zanimate za te izdelke, pošljite povpraševanje.

Kontaktirajte nas

Načrtovanje kopalnice - Izbira pohištva in tuša
Če imate podobne težave pri izbiri kopalniškega pohištva in ostalih kopalniških elementov:
Kontaktirajte nas za pomoč in dodatne informacije

Pulti DIAMOND in SYNTESI
Nazaj na seznam
Kopalniški pulti iz laminata 3D

Načrtovanje kopalnic

Za enostavne in zahtevne kopalnice
Imamo lasno zbirko 3D elementov naših proizvajalcev, zato so naši izrisi unikatni in lahko predstavimo dokaj realno tudi zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. V naših Novicah lahko pogledate načrtovane kopalnice, ki so bile tudi izvedene.

Več o načrtovanju kopalnic v Novicah
Načrtovanje kopalnic
Nazaj na vrh