Domov  /  

Pulti za pohištvo  /  

Pulti - Posebne rešitve

Posebne rešitve umivalnikov v pultu

Za kopalniško pohištvo M SYSTEM se izdelujejo tudi pulti s posebnimi konstrukcijskimi in oblikovnimi rešitvami umivalnikov.

M SYSTEM z umivalniki SCIVOLO
Umivalniki SCIVOLO imajo odtok vode v obliki reže. Ta rešitev omogoča lepši izgled dna umivalnika, saj ni vidne klasične odtočne odprtine sredi umivalnika. Pod umivalnikom se lahko uporabi klasični sifon, konstrukcija se lahko razstavi, če je potrebno karkoli popraviti ali očistiti.

Za pulte z umivalniki SCIVOLO največkrat uporabijo material TECNORIL beli mat. Uporabijo pa se lahko tudi laminati HPL in FENIX ter kombinacija vseh. Dimenzije umivalnikov so lahko 50x31cm - 60x31cm - 70x31cm. Spodaj so prikazani primeri:

 
 
 
 

M SYSTEM z umivalniki COVER
Umivalniki COVER imajo umivalni del izdelan iz inoxa. Umivalni del se pokrije s pokrovom, ki zastre pogled na inštalacijski del. Voda se preliva preko rež pokrova v inštalacijski del. Ta rešitev omogoča lepši izgled dna umivalnika, saj ni vidne klasične odtočne odprtine sredi umivalnika. Pod umivalnikom se lahko uporabi klasični sifon.

Za pulte z umivalniki COVER se največkrat uporabijo laminati HPL in FENIX. Dimenzije umivalnikov so lahko 50x30cm - 60x30cm - 70x30cm. Spodaj so prikazani primeri:

M SYSTEM s pulti in umivalniki ECOMALTA
Umivalniki in pulti ECOMALTA so izdelani ročno v imitaciji betona. Umivalni del se lahko izdela z režo ali klasično z odprtino na sredini za sifon. V ponudbi je 10 različnih barv, ki se lahko kombinirajo z ostalimi barvnimi toni v kopalnici.

Predstavitev na YOU-TUBE:
Izdelava pultov ECOMALTA.
- Vzdrževanje pultov ECOMALTA
Poleg pultov se v teksturah Ecomalte lahko izdela tudi kopalniško pohištvo. Dimenzije umivalnikov so lahko 50x30cm - 60x30cm - 70x30cm. Pulti se lahko izdelajo tudi za kombinacijo s keramičnim umivalnikom. Spodaj so prikazani primeri:

 
 
 
 

M SYSTEM s pulti PORCELAN GRES
Umivalniki in pulti PORCELAN GRES so izdelani v imitaciji granitov in marmorjev, z matirano ali sijajno površino. Umivalni del se lahko izdela z režo, s pokrovom (Cover) in klasično z odprtino na sredini za sifon. V ponudbi je 16 različnih barv, ki se lahko kombinirajo z ostalimi barvnimi toni v kopalnici.