Domov  /  

Pulti za pohištvo  /  

Pulti - Astone

ASTONE
Pulti za kopalniško pohištvo po meri

ASTONE - Pulti se lahko v celoti izdelajo po meri
Zaradi dobrih mehanskih lastnosti ga uporabljamo za izdelavo umivalnikov in pultov v kopalnicah in sanitarijah. Dobra lastnost pultov iz materiala ASTONE je tudi ta, da jih lahko izdelamo po meri, kar nam omogoča, da se maksimalno prilagodijo prostoru kopalnice.

Izrisi in svetovanje, ko je pomemben vsak centimeter
Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. Pulte in ostale kopalniške elemente iz materiala ASTONE lahko prilagodimo Vaši kopalnici kakor prikazujejo naši izrisi in slike iz naših projektov.

Pulte lahko naročite kot samostojne elemente ali v kombinaciji s pohištvom M SYSTEM iz naše ponudbe.

ASTONE - Kvalitetni material
ASTONE uporabljamo tudi v zelo obremenjenih prostorih kot so javne sanitarije in hotelske kopalnice. Nekaj primerov:

ASTONE debeline 1,2cm - V kombinaciji s pohištvom LIME-50
Pulte ASTONE lahko naročite kot samostojni element ali v kombinaciji s kopalniškim pohištvom LIME-50 iz naše ponudbe. Spodaj je nekaj primerov:

ASTONE debeline 13cm - V kombinaciji s pohištvom LIME-50
Zelo atraktivna rešitev so pulti ASTONE debeline 13cm, ki jih lahko prilagajamo pohištvu in prostoru kopalnice. Spodaj nekaj primerov iz kataloga proizvajalca in iz naših projektov kopalnic:

ASTONE - Umivalniki - Oblike in dimenzije
Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami umivalnikov, ki se vgradijo v pulte. Spoji med pultom in umivalnikom se polirajo, tako da so prehodi nevidni in gladki.

TECNORIL - Pulti z vdelanim umivalnikom z režo SCIVOLO
TECNORIL je podoben material kakor ASTONE. Atraktivni izgled in enostavno čiščenje omogoča rešitev umivalnika z režo z nazivom SCIVOLO. TECNORIL se lahko kombinira tudi s teksturami HPL in FENIX.

Naslednja predstavitev: