Domov  /  

Tuš kabine  /  

Prenova tušev in izvedba

Prenova tušev in izvedba

Nudimo kompletno opremo za tuše in izvajanje

Prenova tušev - Predstavitev
Običajno po 20 letih stari tuši potrebujejo prenovo ali osvežitev. Pogosto si stranke želijo zamenjati tudi kopalno kad s tuš kabino, ne želijo pa prenoviti celotne kopalnice.

Nizke tuš kadi PLANE in pregibne tuš kabine
Z novimi materiali in izdelki se lahko tuši prenovijo zelo estetsko. Največkrat pri prenovi tušev uporabimo nizke tuš kadi PLANE, ki so izdelane iz epoksidnih materialov in pregibne tuš kabine, kjer se stranice lahko elegantno zložijo ob steno. To prikazujejo naši primeri spodaj:

Primer 1:
Prenova starega tuša v novi tuš

Prenova z nizko epoksi tuš kadjo PLANE v beli barvi in pregibno tuš kabino EOS. Staro utesnjeno tuš kabino 80x80cm smo zamenjali za večjo pregibno tuš kabino 80x100cm. Tu smo uporabili tudi stenske plošče PLANE v enaki barvi in teksturi kakor tuš kad.

Primer 2:
Prenova starega tuša v novi tuš

Prenova z nizko epoksi tuš kadjo PLANE v barvi antracit in pregibno tuš kabino EOS. Ko smo odstranili staro tuš kad, smo talno površino poravnali in novo tuš kad postavili na obstoječo talno keramiko. Izbrana tuš kad se je prilagodila barvi keramike v kopalnici.

Primer 3:
Prenova kopalne kadi v tuš

Pogosto so v kopalnicah že postavljene kopalne kadi, ki jih kasneje stranke želijo zamenjati z bolj praktičnim tušem. V tem primeru se je velika kopalna kad zamenjala z velikim tušem. Sanitarne armature so ostale iste, zamenjala se je samo inštalacija za tuš kad. Manjkajoča keramika se je zamenjala z mozaikom, ki je barvno usklajen z ostalo keramiko v kopalnici.

Naslednja predstavitev:

Tuš stekla - Barve in motivi