Domov  /  

Rustikalne kopalnice

Rustikalne - Starinske kopalnice

Izrisi in svetovanje
Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. Kompletno kopalniško opremo v rustikalnem stilu iz naše ponudbe lahko prilagodimo Vaši kopalnici kakor prikazujejo naši izrisi:

Nekaj rešitev iz ponudbe proizvajalcev s katerimi sodelujemo

Rustikalno kopalniško pohištvo ACCADEMIA
Pohištvo ACCADEMIA se izdeluje v kombinaciji s keramičnimi umivalniki ali pulti iz marmorja ali granita. Pohištvo se lahko sestavlja v poljubne širine - prilagaja se prostoru kopalnice. Izdeluje se v barvi češnje in še 4 dodatnih barvah - prikazano na slikah spodaj:

Rustikalno kopalniško pohištvo DIAMANTE
Pohištvo DIAMANTE se izdeluje v kombinaciji s keramičnimi umivalniki ali pulti iz različnih materialov: laminata, marmorja ali granita. Pohištvo se lahko sestavlja v poljubne širine - prilagajamo se prostoru kopalnice. Izdeluje se v različnih barvah, največkrat lakirano belo mat ali sijaj - prikazano na slikah spodaj:

Rustikalne sanitarne armature PALAZZANI
V ponudbi imamo različno oblikovane rustikalne sanitarne armature, ki se dobijo tudi v različnih barvah. Sodelujemo s proizvajalcem sanitarnih armatur PALAZZANI, ki ima pri rustikalnih armaturah veliko rešitev - primeri spodaj:

Rustikalna sanitarna keramika HERMITAGE
Pri načrtovanju rustikalno opremljene kopalnice pomagamo poiskati vso potrebno opremo, tudi wc školjke, bideje in umivalnike.

Rustikalna sanitarna keramika CIVITAS

Naslednja predstavitev: