Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Zanimiva ponudba

V rubriki PRIPOROČAMO - Primer na sliki že

Cena: 94,00€

Poglej izdelek

PLANE tuš kadi - Vgradnja v nivoju keramike že

Cena: 187,00€

Poglej izdelek

V rubriki: ČISTIMO SKLADIŠČE! Tuš kabina črna mat

Cena: 517,50€

Poglej izdelek

Kopalniško pohištvo

Sodelujemo s tremi italijanskimi proizvajalci!     Možna dostava in montaža!

Domov  /  

Načrtovanje pohištva in tušev  /  

Pohištva in tuši - Izvedeno

Pohištva in tuši - Izvedeno

Rešitve praktično za vsako situacijo
Najbolj pomembni deli opreme v kopalnici so kopalniško pohištvo in tuš kabine. Pri načrtovanju kopalnic največkrat uporabimo kopalniško pohištvo M SYSTEM ter tuš kabine ESSENZA NEW in EOS.

Pohištvo in tuš prilagojena prostoru kopalnice

Spodaj je prikazan projekt kopalnice s pohištvom in tušem, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi. Z našim načrtovanjem in proizvajalci opreme s katerimi sodelujemo lahko tudi Vam uresničimo podobne želje.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo pred izvedbo kopalnice
Optimalno izbrano in konstrukcijsko rešeno pohištvo ter tuš kabino lahko določimo, ko načrtujemo kopalnico v kompletu pred prenovo. Izvajalci se prilagodijo našim načrtom za izvedbo kopalnice.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko je kopalnica že izvedena
Kopalniško pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko imate kopalnico že izvedeno. V primeru spodaj smo morali pohištvo in tuš kabino prilagoditi prostoru kopalnice in že prej izvedeni inštalaciji. To je tudi naša prednost pred nakupovanjem v splošni prodaji.

Primeri iz izvedenih projektov kopalnic

Umivalniki na pultih iz laminata

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo M SYSTEM prilagodili prostoru kopalnice in barvam keramičnih ploščic. V drugem projektu smo zaradi bližine vrat uporabili pult in omarice z globino od zida 40cm. Uporabili smo pulte višine 6cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki - ASTONE

V prvem projektu smo pult ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. Tako je v majhni kopalnici izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom M SYSTEM in dvokrilnimi tuš vrati EOS. V drugem projektu je večja kopalnica s pultom ASTONE z dvema umivalnikoma. V tušu je tuš stena MODO NEW II 120cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki - OSTALI

V ponudbi imamo podobne pulte kakor so pulti ASTONE. Nekoliko je drugačen osnovni material in nazivi: Ocritech, Mineral marmor ...

Pulti z vdelanimi umivalniki - STEKLENI

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji. Tudi v ostalih projektih stekleni pulti poudarijo prestiž v prostoru kopalnice.

Pulti z vdelanimi umivalniki - KERAMIČNI

Enostavne in zelo praktične rešitve ponujajo keramični umivalniki v obliki pultov, ki se dobijo v širinah 70cm - 80cm - 90cm - 105cm - 120cm. V prvem projektu je širina s kopalniškim pohištvom 105cm, v drugem z dvojnim umivalnikom 120cm.

Pulti višine 13cm

Moderno pohištvo lahko kombiniramo s pulti z vdelanimi umivalniki višine 13cm. Takšne rešitve delujejo v kopalnici kot skulpture in izgledajo zelo veličastno. Največkrat jih kombiniramo s kopalniškim pohištvom M SYSTEM.