Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

S pravilnim načrtovanjem kopalnice do prihranka

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

V rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka STEP Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT.
VEČ O TEM

Domov  /  

Kopalniško pohištvo OSTALO  /  

Pohištvo in tuši - Izvedeno

Kopalniško pohištvo, tuši in oprema

Izrisi in svetovanje
Specializirani smo za kopalniško pohištvo in tuš kabine z vso potrebno opremo. Tu imamo bistveno več rešitev kot jo lahko zasledite v splošni prodaji, saj sodelujemo s kar šestimi proizvajalci te opreme v Italiji. Tako lahko rešujemo klasične in enostavne primere ali pa zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. Pohištvo in tuš kabine ter ostalo opremo lahko prilagodimo tudi Vaši kopalnici kot prikazujejo primeri spodaj za velike in majhne kopalnice:

Kopalniško pohištvo in tuši - Načrtovano in izvedeno z vso ostalo opremo
Najboljše rešitve dobimo, če se kopalniško pohištvo in tuš kabine načrtujejo skupaj z ostalo kopalniško opremo ali kopalnico v kompletu. Kopalniško pohištvo in tuš kabine, ki se prilagajajo prostoru kopalnice zahtevajo večjo natančnost in pazljivost tudi pri montaži. Prednost je tudi naše poznavanje opreme glede na tehnične karakteristike, lažje je tudi reševanje možnih reklamacij. Nekaj primerov iz naših izvedenih projektov kopalnic:

Umivalniki na pultih iz laminata
V prvem projektu smo kopalniško pohištvo POKER prilagodili prostoru kopalnice in inštalaciji za umivalnik. Zaradi vhodnih vrat smo izbrali pohištvo globine od zida 40cm in umivalnik YOU & ME 70x44. Pohištvo je s sistemom brez vidnih ročajev, pult je v barvi wenge debeline 5cm. V tušu smo vgradili talno kanaleto SANIT širine 75cm.

Pulti ASTONE ali OCRITECH z vdelanimi umivalniki
V prvem projektu smo pult ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. Tako je v majhni kopalnici je izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom POKER in dvokrilnimi tuš vrati INDIA.

Pulti STEKLENI z vdelanimi umivalniki
V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji. Tudi v ostalih projektih stekleni pulti poudarijo prestiž v prostoru kopalnice.

Pulti KERAMIČNI z vdelanimi umivalniki
Enostavne in zelo praktične rešitve ponujajo keramični umivalniki v obliki pultov, ki se dobijo v širinah 70cm - 80cm - 90cm - 105cm - 120cm. V prvem projektu je širina s kopalniškim pohištvom 105cm, v drugem z dvojnim umivalnikom 120cm.

Pohištvo prilagojeno prostoru kopalnice
Projekt kopalnice, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi.

Pohištvo in tuši za zahtevne prostore v kopalnici
Kopalniško pohištvo in opremo za tuširanje iz naše ponudbe lahko prilagodimo tudi zelo zahtevnim prostorom v kopalnici. To prikazujeta primera spodaj:

Kopalniško pohištvo z umivalnikom na pultu
Kopalniško pohištvo LIME-50 smo prilagodili že izvedeni inštalaciji, prostoru med steno in kadjo, ter posebnimi zahtevami stranke glede izgleda pulta in predalnika. Stranka je imela že izbran svoj skledasti umivalnik za na pult.