Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Načrtovanje in prihranek

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

Izdelki - Ugodno

Kvalitetni sestavi po ugodnih cenah Na sliki BLOK 71

Cena: 512,25€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja
Internetna stran SANIT

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT. V naši rubriki
VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Primeri izvedenih kopalnic 2

Primeri izvedenih kopalnic 2

Kupec se lahko odloča za kopalnice v kompletu ali samo za posamezne izdelke iz naše ponudbe.

Oprema iz naše ponudbe za arhitekturne rešitve v kopalnicah

Na leto izdelamo več kot 100 projektov kopalnic, ki so delno ali v celoti realizirani. Ker za večino realiziranih projektov kopalnic izvedemo tudi montaže, lahko spremljamo izdelke iz naše ponudbe, kako se obnesejo v praksi. Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabnosti. Nekaj naših projektov in izvedenih kopalnic z izdelki iz naše ponudbe:

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 1: Prilagodljivo pohištvo
Primer projekta kopalnice, ki prikazuje, da lahko tuš kabine in kopalniško pohištvo maksimalno prilagodimo prostoru kopalnice. Rešitve smo dosegli s pohištvom LIME-50 in tuš kabino LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 2: Neobičajne rešitve - Kopalnica in wc
Kopalnica je bila preozka za postavitev običajnega pulta in tuš kabine. To smo rešili z umivalnikom SCOOP in vodoodpornim pultom iz laminata LIME globine od zida 40cm ter pregibno tuš kabino INDIA. Vgrajena je bila kanaleta za tuš SANIT širine 75cm.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 3: Ozko in dolgo - Ni problema
Projekt ozke in dolge kopalnice, kjer smo dva manjša prostora združili v enega. Kljub enostavnosti, je zaradi prilagodljive kopalniške opreme in kvalitetne izvedbe kopalnica lepši del tega stanovanja. Rešitve smo dosegli s pohištvom POKER globine 40cm, sanitarnimi armaturami BIRILLO in dvokrilnimi vrati za tuširanje LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 4: Dve kopalnici v hiši (brunarici)
V hiši sta bili dve kopalnici, kjer smo rešitve dobili s kopalniškim pohištvom LIME-50, nizko akrilno tuš kadjo OMEGA in stekleno tuš steno STYLUS. Izbrane so bile tudi moderne armature kvadratnih oblik ELLE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 5: Moderni podeželjski stil
V izvedenem projektu kopalnice je prikazano pohištvo POKER z umivalniki za na pult PANORAMA Ø45x15, sanitarne armature BERRY  in talna kanaleta za tuš MDRAIN. V pokrov kanalete MDRAIN se lahko položi mozaik talne keramike, kar se je tu tudi izvedlo.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 6: Majhna kopalnica z veliko opreme
V projektu je enostavna majhna kopalnica, kjer je bilo potrebno veliko opreme s pralnim strojem postaviti pregledno in na zanimiv način. Pri tem smo uporabili pohištvo POKER s skledastim umivalnikom STRADA 60x42.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 7: Klasika je lahko še vedno in
V tem projektu smo uporabili našo klasično kopalniško opremo, ki daje zaradi možnosti prilagajanja tako po dimenzijah, kakor tudi po barvah, lep končni izgled. Razsvetljava tudi za ogledalom, poudari ogledalo in celotno kopalniško pohištvo BLOK. Kvalitetni predali.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 8: Majhne kopalnice in WC-ji
Poleg dveh večjih kopalnic, smo v tej hiši projektirali tudi manjšo kopalnico in wc. Bilo je potrebno izdelati konstrukcijske rešitve za postavitev opreme, ki se je morala tudi prilagoditi tej novi situaciji. Rešitve smo dosegli s pohištvom MY TIME, dvokrilnimi vrati za tuširanje LIGHT in visečo wc školjko NORM 45. Kvalitetno in varčno splakovanje dosežemo s podometnimi splakovalniki SANIT in wc školjkami FAST s sistemom RIMFREE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 9 IN 10: Enostavne kopalnice
Tudi pri enostavnih rešitvah se kopalniška oprema iz naše ponudbe izkaže kot odlična izbira. Kopalniško opremo smo postavili glede na mere in prehode v kopalnicah. Vsi ti elementi se izdelujejo v različnih dimenzijah in barvah, zato jih lahko prilagajamo prostoru kopalnice in barvnim kombinacijam: kopalniško pohištvo LIME-37 in LIME-50, pregibna tuš kabina INDIA, tuš stena STYLUS, wc školjke MAGO s sistemom splakovanja RIMFREE in armature BIRILLO. Izbrana je bila tudi keramika po ugodnejših cenah.