Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Pomagamo poiskati optimalne rešitve za Vašo kopalnico

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

VEČ O TEM

Zanimive cene

ROCK - Pohištvo s keramičnimi umivalniki

Cena: od 753,50€

Poglej izdelek

VIK - Lepe klasične armature po ugodnih cenah

Cena: od 103,60€

Poglej izdelek

Več v rubriki: UGODNE IN ZANIMIVE CENE

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

Načrtovanje pohištva in tušev

pred prenovo kopalnice ali ko je kopalnica že izdelana - se prilagajajo prostorom.

Optimalne rešitve tudi za Vašo kopalnico.
PRIMERI - IZVEDENO - VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Načrtovanje pohištva in tušev

Načrtovanje kopalniškega pohištva in
prostorov za tuširanje

Imamo rešitve praktično za vsako situacijo
Najbolj pomembni deli opreme v kopalnici so kopalniško pohištvo in tuš kabine. Optimalne rešitve pa lahko dobimo le s pravilnim načrtovanjem. Predpogoj za to je tudi prava izbira te opreme - kot so proizvajalci pohištva ARTESI in BAXAR, ter prostorov za tuširanje AGHA.

Pohištvo in tuš prilagojena prostoru kopalnice

Spodaj je prikazan projekt kopalnice s pohištvom in tušem, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi. Z našim načrtovanjem in proizvajalci opreme s katerimi sodelujemo lahko tudi Vam uresničimo podobne želje.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo pred izvedbo kopalnice - Primeri
Optimalno izbrano in konstrukcijsko rešeno pohištvo ter tuš kabino lahko določimo, ko načrtujemo kopalnico v kompletu pred prenovo. Izvajalci se prilagodijo našim načrtom za izvedbo kopalnice.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko je kopalnica že izvedena - Primer
Kopalniško pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko imate kopalnico že izvedeno. V primeru spodaj smo morali pohištvo in tuš kabino prilagoditi prostoru kopalnice in že prej izvedeni inštalaciji. To je tudi naša prednost pred nakupovanjem v splošni prodaji.

Primeri iz izvedenih projektov kopalnic

Umivalniki na pultih iz laminata

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 prilagodili prostoru kopalnice in barvam keramičnih ploščic. V drugem projektu smo zaradi bližine vrat uporabili pult in omarice z globino od zida 40cm. Uporabili smo pulte višine 6cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki

V prvem projektu smo pult ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. Tako je v majhni kopalnici izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom LIME-50 in dvokrilnimi tuš vrati EOS.

Pulti višine 13cm

Moderno pohištvo lahko kombiniramo s pulti z vdelanimi umivalniki višine 13cm. Takšne rešitve delujejo v kopalnici kot skulpture in izgledajo zelo veličastno. Največkrat jih kombiniramo s kopalniškim pohištvom LIME-50.

Pulti STEKLENI z vdelanimi umivalniki

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji. Tudi v ostalih projektih stekleni pulti poudarijo prestiž v prostoru kopalnice.

Pulti KERAMIČNI z vdelanimi umivalniki

Enostavne in zelo praktične rešitve ponujajo keramični umivalniki v obliki pultov, ki se dobijo v širinah 70cm - 80cm - 90cm - 105cm - 120cm. V prvem projektu je širina s kopalniškim pohištvom 105cm, v drugem z dvojnim umivalnikom 120cm.

Pohištvo in tuši za zahtevne prostore v kopalnici

Kopalniško pohištvo in opremo za tuširanje iz naše ponudbe lahko prilagodimo tudi zelo zahtevnim prostorom v kopalnici. To prikazujeta primera spodaj: pohištvo z zaokroženimi linijami, steklenimi umivalniki in tuš stekla na talni keramiki.