Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Pomagamo poiskati optimalne rešitve za Vašo kopalnico

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri? 

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

VEČ O TEM

Več v rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Načrtovanje pohištva in tušev

Kot posamezni elementi ali v sklopu opremljanja celotne kopalnice

Optimalne rešitve tudi za Vašo kopalnico.
PRIMERI - IZVEDENO - VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Načrtovanje + Montaža

Načrtovanje kopalnic + Montaža 
kopalniške opreme iz naše ponudbe

Pripravili smo 4 primere, ki opisujejo naš način dela in kopalniško opremo iz naše ponudbe, ki je drugače izbrana kakor oprema v splošni prodaji. Vsa kopalniška oprema je prikazana tudi s cenami na naši internetni strani, ki Vam jo s svetovanjem in izrisi dodatno predstavimo pri načrtovanju Vaše kopalnice.

1. Primer - Moderne rešitve

Montažna stanovanjska hiša - Rešitev po osnutku iz načrta hiše

Načrtovanje + Montaža (brez izvajanja) pride v poštev, ko imajo stranke že izbranega svojega izvajalca, končno montažo opreme pa prepustijo nam. To priporočamo, ker kopalniška oprema, ki se prilagaja prostoru kopalnice, zahteva večjo natančnost in pazljivost pri montaži. Pri tem je potrebno tudi poznavanje opreme glede na tehnične lastnosti in reševanje možnih reklamacij opreme: tuš kabina - kopalna kad - kopalniško pohištvo - sanitarna keramika - armature... 

Izrisi, inštalacijske in konstrukcijske rešitve
Po načrtu hiše smo izdelali izrise s kopalniško opremo iz naše ponudbe, izdelali smo tudi nove tehnične risbe za izvajalce inštalacijskih in keramičarskih del. Delo smo dokončali z našo montažo kopalniške opreme po projektu.

2. Primer - Pohištvo in tuš kabine

Zidana stanovanjska hiša - 3 kopalnice in 1 WC 
Po predlogi iz projekta hiše smo z našimi izrisi stranki prikazali dejanske rešitve z dejansko izbrano kopalniško opremo iz naše ponudbe. Poudarek je bil na reševanju kopalniškega pohištva in tuš kabin po predlogi iz načrta hiše. Kopalniško pohištvo in tuš kabine lahko prilagajamo prostorom kopalnic in željam strank. Ta projekt to lepo prikazuje.

3. Primer - Arhitekturne rešitve

Kopalnica v stanovanjski hiši: Zahtevno in prestižno
Primer, ki prikazuje, da kopalniška oprema iz naše ponudbe omogoča tudi zelo zahtevne oblikovne in konstrukcijse rešitve. Pri načrtovanju smo morali uporabiti tudi veliko praktičnega znanja opremljanja kopalnic.

4. Primer - Klasične rešitve

Kopalnica v stanovanjskem bloku - Tudi klasične kopalnice so lahko lepe in praktične
Kopalniško opremo iz naše ponudbe lahko prilagodimo tudi majhnim prostorom kopalnic v stanovanjskih blokih. V takih primerih stranke izbirajo kopalniško opremo po ugodnih cenah. Že pri načrtovanju kopalnice rešujemo tudi detajle, ki naredijo kopalnico lepo in praktično.

... zaključimo z montažo kopalniške opreme iz naše ponudbe
Za lep in kvalitetni izgled kopalnice je pomembna tudi končna montaža kopalniške opreme, še posebej, če so izdelki zahtevnejši kakor se dobijo v splošni prodaji. Tu je predstavljen ta enostavni projekt kopalnice, kjer smo bili pozorni tudi na estetiko, v nadaljevanju pa si lahko pogledate še 13 primerov.