Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

S pravilnim načrtovanjem kopalnice do prihranka

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

V rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka STEP Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT.
VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Montaža kopalniške opreme

Montaže
kopalniške opreme iz naše ponudbe

1. Montaža kopalniške opreme iz naše ponudbe

Načrtovanje kopalnice + montaža kopalniške opreme (brez izvajanja) pride v poštev, ko imajo stranke že izbranega svojega izvajalca, končno montažo opreme pa prepustijo nam. To priporočamo, ker kopalniška oprema, ki se prilagaja prostoru kopalnice, zahteva večjo natančnost in pazljivost pri montaži. Pri tem je potrebno tudi poznavanje opreme glede na tehnične karakteristike in reševanje možnih reklamacij. To je oprema: tuš kabine - kopalniško pohištvo - sanitarna keramika - armature... 
Primer spodaj: enostavna in lepa kopalnica - pred montažo so bili rešeni vsi detajli.

2. Prenova kopalnice

Načrtovanje kopalnice + izvedba kopalnice je najboljši način za lepe in urejene kopalnice. To je tudi velik prihranek časa. Stranka je tu porabila samo nekaj ur svojega časa, vse ostalo smo organizirami mi. Primer spodaj, ki prikazuje, da so vsa dela potekala lepo po načrtu in v dogovorjenem roku.

Izrisi in risbe z merami za izvajalca
in načrtovanjem kopalniškega pohištva,
To prikaže našo kopalniško opremo v prostoru kopalnice. Tu rešujemo tudi konstrukcijsko in inštalacijsko problematiko. Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabe. Kopalniška oprema iz naše ponudbe lahko rešuje enostavne ter tudi zelo zahtevne situacije, prilagaja se dimenzijsko, oblikovno in barvno prostoru kopalnice. To prikazuje tudi izris izvedene kopalnice spodaj:

... vse je pripravljeno za začetek izvajanja kopalnice ...
Sodelujemo z izvajalcem, ki Vam po našem projektu kopalnice kvalitetno in v dogovorjenih rokih izvede kompletno prenovo. V sklopu prenove kopalnice lahko izvede tudi vsa ostala izvajalska dela v stanovanju ali hiši.

... zaključimo z montažo kopalniške opreme iz naše ponudbe
Za lep in kvalitetni izgled kopalnice je pomembna tudi končna montaža kopalniške opreme, še posebej, če so izdelki zahtevnejši kakor se dobijo v splošni prodaji. Tu sta predstavljena ta enostavni projekt kopalnice, kjer smo bili tudi pozorni na estetiko ali ...

... ta zelo zahtevni projekt kopalnice z vrhunsko opremo in izvedbo (vsa kopalniška oprema je iz naše ponudbe). Tudi tu so bile potrebne konstrukcijske in inštalacijske risbe za izvajalca. Brez njih takega projekta ni mogoče izvesti.

3. Kopalnice v kombinaciji s keramiko in dekorativnimi barvami

Izdelamo lahko projekt kopalnice z opremo iz naše ponudbe v kombinaciji s keramiko in dekorativnimi barvami - za velike in majhne prostore kopalnic. Nekaj primerov takega načina opremljanja kopalnic je prikazano na slikah spodaj:

V nadaljevanju: