Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Z našim načrtovanjem do optimalnih rešitev v kopalnici

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

VEČ O TEM

Zanimive cene

ROCK - Pohištvo s keramičnimi umivalniki

Cena: od 753,50€

Poglej izdelek

VIK - Lepe klasične armature po ugodnih cenah

Cena: od 103,60€

Poglej izdelek

Več v rubriki: UGODNE IN ZANIMIVE CENE

WC školjka S50 Rim-Ex z desko počasno zapiranje

Cena: 174,00€

Poglej izdelek

Načrtovanje pohištva in tušev

pred prenovo kopalnice ali ko je kopalnica že izdelana - se prilagajajo prostorom.

Optimalne rešitve tudi za Vašo kopalnico.
PRIMERI - IZVEDENO - VEČ O TEM

Domov  /  

Hitri pregled izdelkov

Hitri pregled izdelkov

Vsa kopalniška oprema iz naše ponudbe je pregledno razvrščena po rubrikah v levem rjavem stolpcu.

Naša ponudba kopalniške opreme je zelo obsežna in nekoliko drugačna kot v splošni prodaji, zato smo pripravili še hitri pregled izdelkov. Z opisom lastnosti posameznih elementov poskušamo poudariti, zakaj so v našem prodajnem programu in da so izbrani premišljeno na podlagi 20 letnih izkušenj pri načrtovanju in opremljanju kopalnic. Ob izdelkih imamo navedene tudi cene, ker se zavedamo, da so glede na kvaliteto in dizajn zelo konkurenčne.

Izbor opreme in naš način dela

Imamo lasten način načrtovanja kopalnic, ki omogoča hitre rešitve
Želite lepo, urejeno ter praktično kopalnico? Naš sistem načrtovanja je za to prava izbira.

Ponudba za različne kopalnice
Z našo ponudbo kopalniške opreme lahko rešujemo kopalnice po ugodnih cenah, klasične in moderne kopalnice ter kopalnice z arhitekturno oblikovano opremo.

Kopalniško pohištvo LIME-50

Pohištvo LIME-50 je najbolj vsestransko kopalniško pohištvo v naši ponudbi, saj nudi bistveno več rešitev, kakor jih lahko ...

Načrtovanje pohištva in tušev

V ponudbi imamo tudi kopalniško pohištvo in tuš kabine, ki se lahko prilagodijo prostorom kopalnic in se drugače izbirajo kakor v splošni prodaji. Poglejte izvedene primere.

Ostalo kopalniško pohištvo

Ta pohištva nimajo toliko rešitev kakor LIME-50, zato jih je enostavneje določiti in izbrati, kljub temu pa strankam nudimo pomoč z izrisi in s svetovanjem.

Umivalniki in pulti za pohištvo

Ker se umivalni del pohištva rešuje na različne načine, imamo za to posebno in obsežno rubriko.

Sanitarne armature - Splošno

Naša splošna ponudba obsega armature, ki so kvalitetne, različnih modernih oblik in cenovno ugodnejše. Sanitarne armature iz naše ponudbe vgrajujemo že več kot 10 let.

Sanitarne armature PALLAZANI

uporabljamo pri načrtovanju kopalnic, kjer je pomembna oblika in kvaliteta tudi v posameznih detajlih.

Oprema za tuširanje - Splošno

Svetujemo za optimalno izbiro nadometnih in podometnih sistemov za tuširanje, saj imamo ponudbo zelo obsežno in cenovno zelo različno.

Oprema za tuširanje - PALAZZANI

Tako kakor kopalniške armature, uporabimo opremo za tuš PALAZZANI pri načrtovanju kopalnic, kjer je pomembna oblika in kvaliteta tudi v posameznih detajlih.

Tuš kabine

Tudi tu imamo zelo obsežno ponudbo, predvsem za tuš kabine, ki se prilagajajo prostorom kopalnic. To je zelo pomembno, ko prostor za tuširanje rešujemo istočasno z ostalo kopalniško opremo in imamo ustrezno tuš kabino izbrano v nekaj minutah.

Tuš kadi

Običajno se spodnji del prostora za tuširanja določa pred izbiro tuš kabine. V ponudbi imamo vse moderne in cenovno zanimive rešitve. Specializirani smo za nizke tuš kadi - akrilne ali keramične - saj povečajo eleganten izgled kopalnice.

Talne kanalete za tuš

Velikokrat se izvajalci osredotočijo samo na padce v samem prostoru za tuširanje. Zelo pomembno pa je, da je vsaj prva vrsta keramike zunaj tuša nekoliko nagnjena proti iztoku v tušu. Razlog za to je ...

WC školjke in bideji ARTCERAM

z v praksi preizkušenim sistemom splakovanja brez roba RIMLESS. V ponudbi imamo več oblikovno in cenovno različnih modelov. Proizvajalec ARTCERAM izdeluje tudi umivalnike za pohištvo, ki jih večinoma kombiniramo s pohištvom LIME-50.

WC školjke in bideji - Ostala ponudba
V ponudbi imamo še nekaj serij wc školjk in bidejev, ki so glede na ceno in dizajn zanimivi za predstavitev. Praksa je pokazala, da ni potrebe po veliki ponudbi teh elementov, saj 4 modeli zadoščajo za kvalitetno izbiro. V ponudbi imamo tudi higijenske wc školjke in higijenske sete, ki se vse več uporabljajo v modernih kopalnicah.

Podometni splakovalniki SANIT

Moderne kopalnice se večinoma načrtujejo s podometnimi splakovalniki, saj bistveno izboljšajo izgled kopalnice. SANIT-ovi podometni sistemi gredo ob bok najkvalitetnejšim proizvajalcem te opreme, saj se na leto po svetu vgradi več kot 350.000 teh splakovalnikov in so v Sloveniji prisotni že 15 let - Kvaliteta in ugodne cene.

Pisoarji v kopalnicah

Vse več se v moderne kopalnice in sanitarije nameščajo tudi pisoarji. Če sta elementa wc školjka in pisoar skupaj, se običajno izbirajo oblikovno podobne aktivirne tipke. Svetujemo tudi o optimalnem izboru izdelkov za aktiviranje pisoarjev.

Kopalne kadi

V ponudbi imamo praktično vse oblikovne in cenovne razrede kopalnih kadi, ki jih zahtevajo klasične, moderne in tudi rustikalne kopalnice.

Kromirani kopalniški radiatorji

Na trgu po ugodnih cenah dobite edino bele radiatorje. Mi pa smo pripravili ponudbo kromiranih radiatorjev, ki imajo cene blizu belo lakiranih radiatorjev. Seveda imamo v ponudbi tudi kopalniške radiatorje v beli in ostalih barvah.

Rustikalne kopalnice

V Sloveniji ni tradicije za opremljanje kopalnic v rustikalnem ali podeželjskem stilu. Klub temu pa imamo v ponudbi kompletno ponudbo za opremljanje tako izvedenih kopalnic. Naši proizvajalci moderne opreme imajo v ponudbi tudi te izdelke, saj je v Italiji izdelava rustikalne opreme stoletna tradicija.