Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Z našim načrtovanjem do optimalnih rešitev v kopalnici

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

VEČ O TEM

Zanimive cene

ROCK - Pohištvo s keramičnimi umivalniki

Cena: od 753,50€

Poglej izdelek

VIK - Lepe klasične armature po ugodnih cenah

Cena: od 103,60€

Poglej izdelek

Več v rubriki: UGODNE IN ZANIMIVE CENE

WC školjka S50 Rim-Ex z desko počasno zapiranje

Cena: 174,00€

Poglej izdelek

Načrtovanje pohištva in tušev

pred prenovo kopalnice ali ko je kopalnica že izdelana - se prilagajajo prostorom.

Optimalne rešitve tudi za Vašo kopalnico.
PRIMERI - IZVEDENO - VEČ O TEM

Domov  /  

Naše načrtovanje kopalnic  /  

Načrtovanje pohištva in tušev

Načrtovanje kopalniškega pohištva in
prostorov za tuširanje

Kopalniško pohištvo in tuši - Rešitve praktično za vsako situacijo
Najbolj pomembni deli opreme v kopalnici so kopalniško pohištvo in tuš kabine. Pri načrtovanju kopalnic največkrat uporabimo kopalniško pohištvo ARTESI in BAXAR ter tuš kabine AGHA.

Pohištvo in tuš prilagojena prostoru kopalnice

Spodaj je prikazan projekt kopalnice s pohištvom in tušem, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi. Z našim načrtovanjem in proizvajalci opreme s katerimi sodelujemo lahko tudi Vam uresničimo podobne želje.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo pred izvedbo kopalnice - Primeri
Optimalno izbrano in konstrukcijsko rešeno pohištvo ter tuš kabino lahko določimo, ko načrtujemo kopalnico v kompletu pred prenovo. Izvajalci se prilagodijo našim načrtom za izvedbo kopalnice.

Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko je kopalnica že izvedena - Primer
Kopalniško pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko imate kopalnico že izvedeno. V primeru spodaj smo morali pohištvo in tuš kabino prilagoditi prostoru kopalnice in že prej izvedeni inštalaciji. To je tudi naša prednost pred nakupovanjem v splošni prodaji.

Primeri iz izvedenih projektov kopalnic

Umivalniki na pultih iz laminata

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo M SYSTEM prilagodili prostoru kopalnice in barvam keramičnih ploščic. V drugem projektu smo zaradi bližine vrat uporabili pult in omarice z globino od zida 40cm. Uporabili smo pulte višine 6cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki

V prvem projektu smo pult ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. Tako je v majhni kopalnici izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom M SYSTEM in dvokrilnimi tuš vrati EOS.

Pulti STEKLENI z vdelanimi umivalniki

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji. Tudi v ostalih projektih stekleni pulti poudarijo prestiž v prostoru kopalnice.

Pulti višine 13cm

Moderno pohištvo lahko kombiniramo s pulti z vdelanimi umivalniki višine 13cm. Takšne rešitve delujejo v kopalnici kot skulpture in izgledajo zelo veličastno. Največkrat jih kombiniramo s kopalniškim pohištvom M SYSTEM.

Pulti KERAMIČNI z vdelanimi umivalniki

Enostavne in zelo praktične rešitve ponujajo keramični umivalniki v obliki pultov, ki se dobijo v širinah 70cm - 80cm - 90cm - 105cm - 120cm. V prvem projektu je širina s kopalniškim pohištvom 105cm, v drugem z dvojnim umivalnikom 120cm.

Pohištvo in tuši za zahtevne prostore v kopalnici

Kopalniško pohištvo in opremo za tuširanje iz naše ponudbe lahko prilagodimo tudi zelo zahtevnim prostorom v kopalnici. To prikazujeta primera spodaj: pohištvo z zaokroženimi linijami, steklenimi umivalniki in tuš stekla na talni keramiki.