Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Kopalniška oprema v načrtovanih kopalnicah

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

VEČ O TEM

Priporočamo izdelke

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 261,00€

Poglej izdelek

ROCK - Pohištvo s keramičnimi umivalniki

Cena: od 707,30€

Poglej izdelek

WILD - Lepo oblikovane armature - ugodno

Cena: od 101,60€

Poglej izdelek

NOVO - Pohištvo UP & DOWN

Različne barvne in oblikovne kombinacije. Se lahko prilagodi prostoru kopalnice.

Keramični umivalniki in pulti OCRITECH.
Možna dostava in montaža.
PRIMERI - IZRISI - VEČ O TEM

Domov  /  

Načrtovanje kopalnic  /  

Dodatni primeri 1

Načrtovanje + Montaža
Dodatni primeri

Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabnosti. Kopalniška oprema iz naše ponudbe je prikazana spodaj v nekaterih projektih kopalnic, ki so bili v nadaljevanju izvedeni tudi v praksi. Primeri opisujejo tudi naš način dela.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 2: Prestižni mozaiki in oprema
Projekt kopalnice, kjer je bil poudarek na smiselni postavitvi kopalniških elementov, predvsem pa na keramiki s posebno izdelanim mozaikom. Rešitve smo dosegli s pohištvom SMYLE in pregibno kabino za tuširanje LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 3 IN 4: Več kopalnic v hiši

Primer projekta z več kopalnicami v hiši. Nekatere kopalnice je bilo potrebno rešiti z bolj domišljenimi izdelki, v nekaterih pa so bile dovoljene bolj enostavne rešitve. Razlog je bil različna vrednost posamezne kopalnice. Rešitve smo dosegli s pohištvom POKER, sanitarnimi armaturami LIGHT, tuš kabinami LIGHT in talno kanaleto za tuš MDRAIN. Kvalitetno in varčno splakovanje dosežemo s podometnimi splakovalniki SANIT in wc školjkami FAST s sistemom RIMFREE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 5 IN 6: Več kopalnic v hiši
Naši izrisi prikažejo izbrano opremo v prostorih po projektu hiše. Tako lahko izdelamo ponudbo in tehnične risbe za pripravo inštalacij. Kopalnici 4 in 5 sta rešeni bolj enostavno, toda kvalitetni izdelki z modernim dizajnom dajo prostoroma tudi moderni izgled. Pri opremljanju kopalnice za invalide so bili uporabljeni podometni sistemi SANIT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 7: Razgibano in prestižno

Projekt kopalnice, kjer so izbor barvnih tonov določali sivo zeleni granit na tleh in barva okna in vrat. Pult z umivalnikom je stekleni v pastelno zeleni barvi, barvo sten je stranka sama izbrala iz palete barv BLIK. Rešitve smo dosegli s pohištvom M SYSTEM in stekleno tuš steno STYLUS. Sanitarne armature so HANSGROHE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 8: Skledasti umivalniki na pohištvu - 1
Na kopalniško pohištvo M SYSTEM smo namestili skledaste umivalnike DEA in visoke armature LIGHT. Za tuš je stranka izbrala armaturo ELLE, ki je kvadratne oblike. V prostor za tuš smo postavili enokrilna tuš vrata in fiksno steno INDIA PLUS.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 9: Pulti Astone v kopalnici
Pult ASTONE smo kombinirali s kopalniškim pohištvom M SYSTEM iz naše ponudbe. Pulti ASTONE se izdelujejo po meri v poljubnih širinah. Površina je lahko matirana ali sijajna. Oblika in velikost vdelanih umivalnikov je lahko po izbiri.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 10: Skledasti umivalniki na pohištvu - 2
Ko se je izbrala kopalniška oprema, smo morali spremeniti inštalacijske priključke glede na prvotni projekt kopalnice. To se zgodi kar pogosto, ko se prej izvedejo inštalacijska dela, izbira opreme pa kasneje. izbrali smo kopalniško pohištvo za umivalnike na pultu POKER, kopalno kad AQUAESTIL z masažnim sistemom. Vsa ostala kopalniška oprema je iz naše ponudbe: armature BIRILLO in sanitarna keramika FAST z RIMFREE sistemom.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 12: Moderni podeželjski stil
V izvedenem projektu kopalnice je prikazano pohištvo POKER z umivalniki za na pult PANORAMA Ø45x15, sanitarne armature BERRY  in talna kanaleta za tuš MDRAIN. V pokrov kanalete MDRAIN se lahko položi mozaik talne keramike, kar se je tu tudi izvedlo.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 13: Pregibna tuš kabina v kopalnici + wc
Primer, ki prikazuje, kako tuš kabina s pregibnimi stranicami reši projekt celotne kopalnice. Tudi v wc-ju je lahko več kopalniškega pohištva.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 14: Klasika je lahko še vedno in
V tem projektu smo uporabili našo klasično kopalniško opremo, ki daje zaradi možnosti prilagajanja tako po dimenzijah, kakor tudi po barvah, lep končni izgled. Razsvetljava tudi za ogledalom, poudari ogledalo in celotno kopalniško pohištvo M SYSTEM s keramičnim umivalnikom SLIM. Prikaz kvalitetnih predalov pohištva M SYSTEM.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 15: Rešitev za pralni stroj
V ponudbi imamo veliko rešitev pohištva za pralni stroj. Stranki smo s pravilnim načrtovanjem kopalnice izkoristili vsak centimeter prostora. Izbrali so keramiko Gorenje po ugodni ceni, ostalo opremo in celotno kopalnico smo barvno temu prilagodili.