Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Nudimo načrtovanje kopalnic z izbrano kopalniško opremo

ZA KLASIČNE IN ARHITEKTURNE REŠITVE.

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

VEČ O TEM - PRIMERI

Priporočamo izdelke

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 261,00€

Poglej izdelek

PLANE - Tuš kadi v nivoju s talno keramiko

Cena: od 187,00€

Poglej izdelek

WILD - Lepo oblikovane armature - ugodno

Cena: od 101,60€

Poglej izdelek

Kopalniško pohištvo

Različne barvne in oblikovne kombinacije. Se prilagajajo prostoru kopalnice - Pomoč z izrisi. Možna dostava in montaža. 

Domov  /  

Kopalniško pohištvo M SYSTEM  /  

Načrtovanje pohištva in izvedba

Načrtovanje
kopalniškega pohištva in prostorov za tuširanje

M SYSTEM - Rešitve praktično za vsako situacijo
Najbolj pomembni deli opreme v kopalnici so kopalniško pohištvo in tuš kabine. Pri načrtovanju kopalnic največkrat uporabimo kopalniško pohištvo M SYSTEM ter tuš kabine ESSENZA in EOS.

Pohištvo in tuš prilagojena prostoru kopalnice

Spodaj je prikazan projekt kopalnice s pohištvom in tušem, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi. Z našim načrtovanjem in proizvajalci opreme s katerimi sodelujemo lahko tudi Vam uresničimo podobne želje.

M SYSTEM - Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo pred izvedbo kopalnice
Optimalno izbrano in konstrukcijsko rešeno pohištvo ter tuš kabino lahko določimo, ko načrtujemo kopalnico v kompletu pred prenovo. Izvajalci se prilagodijo našim načrtom za izvedbo kopalnice.

M SYSTEM - Pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko je kopalnica že izvedena
Kopalniško pohištvo in tuš kabine lahko načrtujemo, ko imate kopalnico že izvedeno. V primeru spodaj smo morali pohištvo in tuš kabino prilagoditi prostoru kopalnice in že prej izvedeni inštalaciji. To je tudi naša prednost pred nakupovanjem v splošni prodaji.

Primeri iz izvedenih projektov kopalnic

Umivalniki na pultih iz laminata

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo M SYSTEM prilagodili prostoru kopalnice in barvam keramičnih ploščic. V drugem projektu smo zaradi bližine vrat uporabili pult in omarice z globino od zida 40cm. Uporabili smo pulte višine 6cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki - ASTONE

V prvem projektu smo pult ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. Tako je v majhni kopalnici izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom M SYSTEM in dvokrilnimi tuš vrati EOS. V drugem projektu je večja kopalnica s pultom ASTONE z dvema umivalnikoma. V tušu je tuš stena MODO NEW II 120cm.

Pulti z vdelanimi umivalniki - OSTALI

V ponudbi imamo podobne pulte kakor so pulti ASTONE. Nekoliko je drugačen osnovni material in nazivi: Ocritech, Mineral marmor ...

Pulti z vdelanimi umivalniki - STEKLENI

V prvem projektu smo kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji. Tudi v ostalih projektih stekleni pulti poudarijo prestiž v prostoru kopalnice.

Pulti z vdelanimi umivalniki - KERAMIČNI

Enostavne in zelo praktične rešitve ponujajo keramični umivalniki v obliki pultov, ki se dobijo v širinah 70cm - 80cm - 90cm - 105cm - 120cm. V prvem projektu je širina s kopalniškim pohištvom 105cm, v drugem z dvojnim umivalnikom 120cm.

Pulti višine 13cm

Moderno pohištvo lahko kombiniramo s pulti z vdelanimi umivalniki višine 13cm. Takšne rešitve delujejo v kopalnici kot skulpture in izgledajo zelo veličastno. Največkrat jih kombiniramo s kopalniškim pohištvom M SYSTEM.

Pohištvo in tuši za zahtevne prostore v kopalnici

Kopalniško pohištvo in opremo za tuširanje iz naše ponudbe lahko prilagodimo tudi zelo zahtevnim prostorom v kopalnici. To prikazujeta primera spodaj: pohištvo z zaokroženimi linijami, steklenimi umivalniki in tuš stekla na talni keramiki.