Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

S pravilnim načrtovanjem kopalnice do prihranka

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

V rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka STEP Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT.
VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Primeri načrtovanih kopalnic

Primeri načrtovanih kopalnic
s kopalniško opremo iz naše ponudbe

Kupec se lahko odloča za kopalnice v kompletu ali samo za posamezne izdelke iz naše ponudbe.

Načrtovanje s kopalniško oprema iz naše ponudbe - Za urejene in praktične kopalnice

Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabnosti. Kopalniška oprema iz naše ponudbe je prikazana spodaj v nekaterih projektih kopalnic, ki so bili v nadaljevanju izvedeni tudi v praksi. Primeri opisujejo tudi naš način dela.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 1: Zahtevno in prestižno
Primer, ki prikazuje, da kopalniška oprema iz naše ponudbe omogoča tudi zelo zahtevne oblikovne in konstrukcijse rešitve. Pri načrtovanju smo morali uporabiti tudi veliko praktičnega znanja opremljanja kopalnic.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 2: Prestižni mozaiki in oprema
Projekt kopalnice, kjer je bil poudarek na smiselni postavitvi kopalniških elementov, predvsem pa na keramiki s posebno izdelanim mozaikom. Rešitve smo dosegli s pohištvom SMYLE in pregibno kabino za tuširanje LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 3 IN 4: Več kopalnic v hiši

Primer projekta z več kopalnicami v hiši. Nekatere kopalnice je bilo potrebno rešiti z bolj domišljenimi izdelki, v nekaterih pa so bile dovoljene bolj enostavne rešitve. Razlog je bil različna vrednost posamezne kopalnice. Rešitve smo dosegli s pohištvom POKER, sanitarnimi armaturami LIGHT, tuš kabinami LIGHT in talno kanaleto za tuš MDRAIN. Kvalitetno in varčno splakovanje dosežemo s podometnimi splakovalniki SANIT in wc školjkami FAST s sistemom RIMFREE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 5 IN 6: Več kopalnic v hiši
Naši izrisi prikažejo izbrano opremo v prostorih po projektu hiše. Tako lahko izdelamo ponudbo in tehnične risbe za pripravo inštalacij. Kopalnici 4 in 5 sta rešeni bolj enostavno, toda kvalitetni izdelki z modernim dizajnom dajo prostoroma tudi moderni izgled. Pri opremljanju kopalnice za invalide so bili uporabljeni podometni sistemi SANIT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 7: Razgibano in prestižno

Projekt kopalnice, kjer so izbor barvnih tonov določali sivo zeleni granit na tleh in barva okna in vrat. Pult z umivalnikom je stekleni v pastelno zeleni barvi, barvo sten je stranka sama izbrala iz palete barv BLIK. Rešitve smo dosegli s pohištvom LIME-50 in stekleno tuš steno STYLUS. Sanitarne armature so HANSGROHE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 8: Skledasti umivalniki na pohištvu - 1
Na kopalniško pohištvo LIME-50 smo namestili skledaste umivalnike DEA in visoke armature LIGHT. Za tuš je stranka izbrala armaturo ELLE, ki je kvadratne oblike. V prostor za tuš smo postavili enokrilna tuš vrata in fiksno steno INDIA PLUS.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 9: Pulti Astone v kopalnici
Pulte ASTONE lahko kombiniramo s kopalniškim pohištvom iz naše ponudbe, saj se izdelujejo po meri v poljubnih širinah. Površina je lahko matirana ali sijajna. Oblika in velikost vdelanih umivalnikov je lahko po izbiri.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 10: Skledasti umivalniki na pohištvu - 2
Ko se je izbrala kopalniška oprema, smo morali spremeniti inštalacijske priključke glede na prvotni projekt kopalnice. To se zgodi kar pogosto, ko se prej izvedejo inštalacijska dela, izbira opreme pa kasneje. izbrali smo kopalniško pohištvo za umivalnike na pultu POKER, kopalno kad AQUAESTIL z masažnim sistemom. Vsa ostala kopalniška oprema je iz naše ponudbe: armature BIRILLO in sanitarna keramika FAST z RIMFREE sistemom.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 11: Enostavno in lepo
Enostavni projekt kopalnice, ki pa je zahteval dodelane detajle pri kopalniškem pohištvu in postavitvi keramike. Prikaz, da so lahko tudi enostavne kopalnice lepe, če so pravilno načrtovane. Uporabljen je skledasti umivalnik FUORI TRE in armature ELYS.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 12: Moderni podeželjski stil
V izvedenem projektu kopalnice je prikazano pohištvo POKER z umivalniki za na pult PANORAMA Ø45x15, sanitarne armature BERRY  in talna kanaleta za tuš MDRAIN. V pokrov kanalete MDRAIN se lahko položi mozaik talne keramike, kar se je tu tudi izvedlo.

IZVEDENI PROJEKTI KOPALNIC: Kopalniška pohištva
Dodatno nekaj primerov izvedenih kopalnic s kopalniškim pohištvom iz naše ponudbe.

IZVEDENI PROJEKTI KOPALNIC: Tuš kabine
Dodatno nekaj primerov izvedenih kopalnic s tuš kabinami iz naše ponudbe.

V nadaljevanju:

Montaže in izvajanje