Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Načrtovanje in prihranek

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

V rubriki: UGODNE CENE

Kvalitetni sestavi po ugodnih cenah Na sliki ZORA 60

Cena: 597,58€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja
Internetna stran SANIT

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT. V naši rubriki
VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Primeri izvedenih kopalnic 1

Primeri izvedenih kopalnic 1

Kupec se lahko odloča za kopalnice v kompletu ali samo za posamezne izdelke iz naše ponudbe.

Kopalniška oprema iz naše ponudbe - Za urejene in praktične kopalnice

Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabnosti. Kopalniška oprema iz naše ponudbe je prikazana spodaj v nekaterih projektih kopalnic, ki so bili v nadaljevanju izvedeni tudi v praksi. Primeri opisujejo tudi naš način dela.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 1: Zahtevno in prestižno
Primer, ki prikazuje, da kopalniška oprema iz naše ponudbe omogoča tudi zelo zahtevne oblikovne in konstrukcijse rešitve. Pri načrtovanju smo morali uporabiti tudi veliko praktičnega znanja opremljanja kopalnic.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 2: Prestižni mozaiki in oprema
Projekt kopalnice, kjer je bil poudarek na smiselni postavitvi kopalniških elementov, predvsem pa na keramiki s posebno izdelanim mozaikom. Rešitve smo dosegli s pohištvom SMYLE in pregibno kabino za tuširanje LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 3 IN 4: Več kopalnic v hiši

Primer projekta z več kopalnicami v hiši. Nekatere kopalnice je bilo potrebno rešiti z bolj domišljenimi izdelki, v nekaterih pa so bile dovoljene bolj enostavne rešitve. Razlog je bil različna vrednost posamezne kopalnice. Rešitve smo dosegli s pohištvom POKER, sanitarnimi armaturami LIGHT, tuš kabinami LIGHT in talno kanaleto za tuš MDRAIN. Kvalitetno in varčno splakovanje dosežemo s podometnimi splakovalniki SANIT in wc školjkami FAST s sistemom RIMFREE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 5 IN 6: Več kopalnic v hiši
Naši izrisi prikažejo izbrano opremo v prostorih po projektu hiše. Tako lahko izdelamo ponudbo in tehnične risbe za pripravo inštalacij. Kopalnici 4 in 5 sta rešeni bolj enostavno, toda kvalitetni izdelki z modernim dizajnom dajo prostoroma tudi moderni izgled. Pri opremljanju kopalnice za invalide so bili uporabljeni podometni sistemi SANIT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 7: Razgibano in prestižno

Projekt kopalnice, kjer so izbor barvnih tonov določali sivo zeleni granit na tleh in barva okna in vrat. Pult z umivalnikom je stekleni v pastelno zeleni barvi, barvo sten je stranka sama izbrala iz palete barv BLIK. Rešitve smo dosegli s pohištvom LIME-50 in stekleno tuš steno STYLUS. Sanitarne armature so HANSGROHE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 8: Črno bela kombinacija
Kopalniško pohištvo LIME-50 se dobi v 50 barvnih kombinacijah, lakirano sijaj ali mat. Na sliki je v barvi črna sijaj. Epoksi tuš kadi STONE in tuš stene STYLUS se lahko prilagajajo različnim situacijam v prostoru kopalnice.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 9: Skledasti umivalniki na pohištvu
Ko se je izbrala kopalniška oprema, smo morali spremeniti inštalacijske priključke glede na prvotni projekt kopalnice. To se zgodi kar pogosto, ko se prej izvedejo inštalacijska dela, izbira opreme pa kasneje. izbrali smo kopalniško pohištvo za umivalnike na pultu POKER, kopalno kad AQUAESTIL z masažnim sistemom. Vsa ostala kopalniška oprema je iz naše ponudbe: armature BIRILLO in sanitarna keramika FAST z RIMFREE sistemom.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 10: Enostavne barvne kombinacije
Projekt barvno enostavne kopalnice, kjer je bil poudarek na lepem mozaiku in opremi. Tudi tu smo rešitev dosegli s pohištvom SMYLE in umivalnikom iz stekla v beli barvi. Ostala oprema se je oblikovno in dimenzijsko temu prilagodila, posebej tuš stena s preklopnim steklom.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 11: Enostavno in lepo
Enostavni projekt kopalnice, ki pa je zahteval dodelane detajle pri kopalniškem pohištvu in postavitvi keramike. Prikaz, da so lahko tudi enostavne kopalnice lepe, če so pravilno načrtovane. Uporabljen je skledasti umivalnik FUORI TRE in armature ELYS.