Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Načrtovanje in prihranek

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

Izdelki - Ugodno

Kvalitetni sestavi po ugodnih cenah Na sliki BLOK 71

Cena: 512,25€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja
Internetna stran SANIT

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT. V naši rubriki
VEČ O TEM

Domov  /  

Izbor opreme in naš način dela  /  

Kopalniško pohištvo in tuši

Kopalniško pohištvo, tuši in oprema

Izrisi in svetovanje
Specializirani smo za kopalniško pohištvo in opremo tušev. Tu imamo bistveno več rešitev kot jo lahko zasledite v splošni prodaji, saj sodelujemo s kar šestimi proizvajalci te opreme v Italiji. Tako lahko rešujemo klasične in enostavne primere ali pa zelo zahtevne situacije v prostoru kopalnice. Z našimi izrisi in svetovanjem nudimo pomoč za pravilno izbiro. Pohištvo in tuš kabine ter ostalo opremo lahko prilagodimo tudi Vaši kopalnici kot prikazujejo primeri spodaj za velike in majhne kopalnice:

Kopalniško pohištvo in tuši - Načrtovano in izvedeno z vso ostalo opremo
Najboljše rešitve dobimo, če se kopalniško pohištvo in tuš kabine načrtujejo skupaj z ostalo kopalniško opremo ali kopalnico v kompletu. Kopalniško pohištvo in tuš kabine, ki se prilagajajo prostoru kopalnice zahtevajo večjo natančnost in pazljivost tudi pri montaži. Prednost je tudi naše poznavanje opreme glede na tehnične karakteristike, lažje je tudi reševanje možnih reklamacij. Nekaj primerov iz naših izvedenih projektov kopalnic:

Kopalniško pohištvo - Prilagajanje že izvedenim kopalnicam
Kot rečeno, najboljše rešitve dobimo, če se kopalniško pohištvo načrtuje skupaj z ostalo kopalniško opremo ali kopalnico v kompletu. Velikokrat pa se stranke odločajo za izbiro pohištva po končanju vseh izvajalskih del v kopalnici. Takšne situacije je težje reševati, še posebno, če ima stranka tudi posebne zahteve. Toda tudi za takšne situacije imamo rešitve, kar prikazujemo s primeri spodaj.

Kopalniško pohištvo s steklenim pultom
Kopalniško pohištvo LIME-50 s steklenim pultom smo morali prilagoditi inštalaciji, wc školjki, oknu in postavljeni keramiki z dekorji.

Kopalniško pohištvo s pultom v imitaciji lesa
Kopalniško pohištvo POKER smo prilagodili prostoru kopalnice in inštalaciji za umivalnik. Zaradi vhodnih vrat smo izbrali pohištvo globine od zida 40cm in umivalnik YOU & ME 70x44. Pohištvo je s sistemom brez vidnih ročajev, pult je v barvi wenge debeline 5cm. V tušu smo vgradili talno kanaleto SANIT širine 75cm.

Pohištvo prilagojeno prostoru kopalnice
Projekt kopalnice, ki zahteva natančnost tako pri načrtovanju, kakor tudi pri izvedbi.

Kopalniško pohištvo z umivalnikom na pultu
Kopalniško pohištvo LIME-50 smo prilagodili že izvedeni inštalaciji, prostoru med steno in kadjo, ter posebnimi zahtevami stranke glede izgleda pulta in predalnika. Stranka je imela že izbran svoj skledasti umivalnik za na pult.

Pulti ASTONE - Za popolno prilagajanje prostoru kopalnice
Pulte ASTONE z vdelanimi umivalniki in pohištvom iz naše ponudbe lahko popolnoma prilagodimo prostoru kopalnice. To prikazuje tudi naš projekt izvedene kopalnice spodaj. V majhni kopalnici je izkoriščen vsak centimeter prostora. Rešitev smo dosegli s pohištvom POKER in dvokrilnimi tuš vrati INDIA.