Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

S pravilnim načrtovanjem kopalnice do prihranka

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

Več v rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT.
VEČ O TEM

Domov  /  

Hitri pregled izdelkov

Hitri pregled izdelkov

Izbor opreme in naš način dela

Primeri izvedenih kopalnic
Kakor Vam krojač ukroji obleko po Vaši meri, tako Vam lahko mi ukrojimo kopalnico po Vaši meri. Odločate se lahko za kopalnice v kompletu ali samo za posamezne izdelke iz naše ponudbe.

Nudimo pomoč za pravilni izbiro - Svetovanje in načrtovanje
Z našo ponudbo kopalniške opreme lahko rešujemo kopalnice po ugodnih cenah, klasične in moderne kopalnice ter kopalnice z arhitekturno oblikovano opremo.. V naših izrisih je kopalniška oprema prikazana čimbolj realno, da se lahko preverijo vsi detajli postavitve.

Kopalniško pohištvo LIME-50

Pohištvo LIME-50 je najbolj vsestransko kopalniško pohištvo v naši ponudbi, saj nudi bistveno več rešitev, kakor jih lahko zasledite pri pohištvu v splošni prodaji ali pri domačih mizarjih. Kopalniško pohištvo LIME-50 ima veliko dodatnih omar, omaric in ogledal, saj se lahko sestavlja v poljubne širine. Običajno ustrezno rešitev s stranko rešujemo tudi 1 uro.

Ostalo kopalniško pohištvo

Ta pohištva nimajo toliko rešitev kakor LIME-50, zato jih je enostavneje določiti in izbrati, kljub temu pa strankam nudimo pomoč z izrisi in s svetovanjem. Pohištveni elementi so kvalitetno izdelani tudi v posameznih detajlih in se tudi lahko prilagajajo prostorom kopalnic.

Umivalniki in pulti za pohištvo

Ker se umivalni del pohištva rešuje na različne načine, imamo za to posebno in obsežno rubriko. Umivalnike in pulte lahko naročate kot samostojne elemente, lahko pa tudi v kombinaciji s kopalniškim pohištvom LIME-50 iz naše ponudbe. Največ imamo v ponudbi umivalnikov proizvajalca ARTCERAM, ki je specializiran za umivalnike za kopalniško pohištvo.

Sanitarne armature - Splošno

Naša splošna ponudba obsega armature, ki so kvalitetne, različnih modernih oblik in cenovno ugodnejše. Sanitarne armature iz naše ponudbe vgrajujemo že več kot 10 let. Za te armature nudimo montaže, servis in rezervne dele. Garancija za vse sanitarne armature iz naše ponudbe je 5let.

Sanitarne armature PALLAZANI

uporabljamo pri načrtovanju kopalnic, kjer je pomembna oblika in kvaliteta tudi v posameznih detajlih. To se kaže predvsem pri opremi za tuširanje. Armature PALAZZANI največkrat kobiniramo s posebno oblikovanimi umivalniki proizvajalca ARTCERAM in pohištvom LIME-50. Glede na moderne oblike in kvalitetno izdelavo so cene zelo sprejemljive.

Oprema za tuširanje

Svetujemo za optimalno izbiro nadometnih in podometnih sistemov za tuširanje, saj je ponudba zelo obsežna in cenovno zelo različna. Nekateri sistemi so na trgu dokaj malo znani, so pa zelo praktični in cenovno zelo sprejemljivi.
- Splošna oprema za tuširanje: VEČ O TEM
- Oprema za tuširanje PALAZZANI: VEČ O TEM
- Nadometni kompleti PALAZZANI: VEČ O TEM

Tuš kabine

Tudi tu imamo zelo obsežno ponudbo, predvsem za tuš kabine, ki se prilagajajo prostorom kopalnic. To je zelo pomembno, ko prostor za tuširanje rešujemo istočasno z ostalo kopalniško opremo in imamo ustrezno tuš kabino izbrano v nekaj minutah.

Tuš kadi in talne kanalete za tuš

Običajno se spodnji del prostora za tuširanja določa pred izbiro tuš kabine. V ponudbi imamo vse moderne in cenovno zanimive rešitve. Tuš kabine iz naše ponudbe se lahko postavljajo na vse opisane rešitve iz naše ponudbe. Priporočamo svetovanje za optimalno izbiro, saj je veliko napačnih razlag kdaj uporabiti tuš kad in kdaj talno kanaleto za tuš.

WC školjke in bideji ARTCERAM

z RIMLESS sistemom splakovanja, ki omogoča splakovanje wc školjke brez roba, pod katerim se pri klasičnih wc školjkah nabirajo nečistoče in bakterije. Proizvajalec ARTCERAM izdeluje tudi umivalnike za pohištvo, ki jih večinoma kombiniramo s pohištvom LIME-50.

Kopalne kadi

Različne oblike in postavitve
V ponudbi imamo praktično vse oblikovne in cenovne razrede kopalnih kadi, ki jih zahtevajo klasične, moderne in tudi rustikalne kopalnice. Pri tem je pomembna tudi ponudba sanitarnih armatur (PALAZZANI), ki rešujejo različno uporabo in postavitev kopalnih kadi - priporočamo naše svetovanje za pravilno izbiro.

Kromirani kopalniški radiatorji

Na trgu po ugodnih cenah dobite edino bele radiatorje. Mi pa smo pripravili ponudbo kromiranih radiatorjev, ki imajo cene blizu belo lakiranih radiatorjev. Seveda imamo v ponudbi tudi kopalniške radiatorje v beli in ostalih barvah.