Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Pomagamo poiskati optimalne rešitve za Vašo kopalnico

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri? 

Za klasične in arhitekturne rešitve v kopalnicah.

VEČ O TEM

Več v rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka FILE Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Načrtovanje pohištva in tušev

Kot posamezni elementi ali v sklopu opremljanja celotne kopalnice

Optimalne rešitve tudi za Vašo kopalnico.
PRIMERI - IZVEDENO - VEČ O TEM

Domov  /  

Hitri pregled izdelkov

Hitri pregled izdelkov

Naša ponudba kopalniške opreme je zelo obsežna in nekoliko drugačna kot v splošni prodaji, zato smo pripravili še hitri pregled izdelkov. Z opisom lastnosti posameznih elementov poskušamo poudariti, zakaj so v našem prodajnem programu in da so izbrani premišljeno na podlagi 20 letnih izkušenj pri načrtovanju in opremljanju kopalnic. Ob izdelkih imamo navedene tudi cene, ker se zavedamo, da so glede na kvaliteto in dizajn zelo konkurenčne. Izdelki se lahko naročajo tudi posamezno.

Izbor opreme in naš način dela

Imamo lasten način načrtovanja kopalnic, ki omogoča hitre rešitve
Želite lepo, urejeno ter praktično kopalnico? Naš sistem načrtovanja je za to prava izbira. Za vso kopalniško opremo, ki je predstavljena na naši internetni strani, nudimo pomoč s svetovanjem, načrtovanjem, izrisi, inštalacijskimi in konstrukcijskimi rešitvami.

Ponudba za različne kopalnice
Z našo ponudbo kopalniške opreme lahko rešujemo kopalnice po ugodnih cenah, klasične in moderne kopalnice ter kopalnice z arhitekturno oblikovano opremo. V naših izrisih je kopalniška oprema prikazana čimbolj realno, da se lahko preverijo vsi detajli postavitve.

Kopalniško pohištvo LIME-50

Pohištvo LIME-50 je najbolj vsestransko kopalniško pohištvo v naši ponudbi, saj nudi bistveno več rešitev, kakor jih lahko zasledite pri pohištvu v splošni prodaji ali pri domačih mizarjih. Kopalniško pohištvo LIME-50 ima veliko dodatnih omar, omaric in ogledal, saj se lahko sestavlja v poljubne širine. Običajno ustrezno rešitev s stranko rešujemo tudi 1 uro.

Ostalo kopalniško pohištvo

Ta pohištva nimajo toliko rešitev kakor LIME-50, zato jih je enostavneje določiti in izbrati, kljub temu pa strankam nudimo pomoč z izrisi in s svetovanjem. Pohištveni elementi so kvalitetno izdelani tudi v posameznih detajlih in se tudi lahko prilagajajo prostorom kopalnic.

Umivalniki in pulti za pohištvo

Ker se umivalni del pohištva rešuje na različne načine, imamo za to posebno in obsežno rubriko. Umivalnike in pulte lahko naročate kot samostojne elemente, lahko pa tudi v kombinaciji s kopalniškim pohištvom LIME-50 iz naše ponudbe. Največ imamo v ponudbi umivalnikov proizvajalca ARTCERAM, ki je specializiran za umivalnike za kopalniško pohištvo.

Sanitarne armature - Splošno

Naša splošna ponudba obsega armature, ki so kvalitetne, različnih modernih oblik in cenovno ugodnejše. Sanitarne armature iz naše ponudbe vgrajujemo že več kot 10 let. Za te armature nudimo montaže, servis in rezervne dele. Garancija za vse sanitarne armature iz naše ponudbe je 5let.

Sanitarne armature PALLAZANI

uporabljamo pri načrtovanju kopalnic, kjer je pomembna oblika in kvaliteta tudi v posameznih detajlih. To se kaže predvsem pri opremi za tuširanje. Izdelujejo se za različne postavitve in v različnih barvah. Armature PALAZZANI največkrat kobiniramo s posebno oblikovanimi umivalniki proizvajalca ARTCERAM in pohištvom LIME-50. Glede na moderne oblike in kvalitetno izdelavo so cene zelo sprejemljive.

Oprema za tuširanje

Svetujemo za optimalno izbiro nadometnih in podometnih sistemov za tuširanje, saj imamo ponudbo zelo obsežno in cenovno zelo različno. Ni nujno, da so cenejši sistemi slabši. Nekateri sistemi so na trgu dokaj malo znani, so pa zelo praktični in cenovno zelo sprejemljivi.
- Splošna oprema za tuširanje: VEČ O TEM
- Oprema za tuširanje PALAZZANI: VEČ O TEM
- Nadometni kompleti PALAZZANI: VEČ O TEM

Tuš kabine

Tudi tu imamo zelo obsežno ponudbo, predvsem za tuš kabine, ki se prilagajajo prostorom kopalnic. To je zelo pomembno, ko prostor za tuširanje rešujemo istočasno z ostalo kopalniško opremo in imamo ustrezno tuš kabino izbrano v nekaj minutah. Če je potrebno, se tuš kabine izdelajo tudi po meri. Stekla so zaščitena s premazi za lažje čiščenje. Priporočamo:
- Tuš kabine ESSENZA: VEČ O TEM
- Tuš kabine EOS: VEČ O TEM
- Pregibne tuš kabine - Primeri: VEČ O TEM

Tuš kadi in talne kanalete za tuš

Običajno se spodnji del prostora za tuširanja določa pred izbiro tuš kabine. V ponudbi imamo vse moderne in cenovno zanimive rešitve. Tuš kabine iz naše ponudbe se lahko postavljajo na vse opisane rešitve iz naše ponudbe. Priporočamo svetovanje za optimalno izbiro, saj je veliko napačnih razlag kdaj uporabiti tuš kad in kdaj talno kanaleto za tuš.

WC školjke in bideji ARTCERAM

z RIMLESS sistemom splakovanja, ki omogoča splakovanje wc školjke brez roba, pod katerim se pri klasičnih wc školjkah nabirajo nečistoče in bakterije. Proizvajalec ARTCERAM izdeluje tudi umivalnike za pohištvo, ki jih večinoma kombiniramo s pohištvom LIME-50.

WC školjke in bideji - Ostala ponudba
V ponudbi imamo še nekaj serij wc školjk in bidejev, ki so glede na ceno in dizajn zanimivi za predstavitev. Praksa je pokazala, da ni potrebe po veliki ponudbi teh elementov, saj 4 modeli zadoščajo za kvalitetno izbiro. V ponudbi imamo tudi higijenske wc školjke in higijenske sete, ki se vse več uporabljajo v modernih kopalnicah.

Podometni splakovalniki SANIT

Moderne kopalnice se večinoma načrtujejo s podometnimi splakovalniki, saj bistveno izboljšajo izgled kopalnice. SANIT-ovi podometni sistemi gredo ob bok najkvalitetnejšim proizvajalcem te opreme, saj se na leto po svetu vgradi več kot 350.000 teh splakovalnikov in so v Sloveniji prisotni že 15 let - Kvaliteta in ugodne cene.

Pisoarji v kopalnicah

Vse več se v moderne kopalnice in sanitarije nameščajo tudi pisoarji. Če sta elementa wc školjka in pisoar skupaj, se običajno izbirajo oblikovno podobne aktivirne tipke. Svetujemo tudi o optimalnem izboru izdelkov za aktiviranje pisoarjev.

Kopalne kadi

Različne oblike in postavitve
V ponudbi imamo praktično vse oblikovne in cenovne razrede kopalnih kadi, ki jih zahtevajo klasične, moderne in tudi rustikalne kopalnice. Pri tem je pomembna tudi ponudba sanitarnih armatur (PALAZZANI), ki rešujejo različno uporabo in postavitev kopalnih kadi - priporočamo naše svetovanje za pravilno izbiro.

Kromirani kopalniški radiatorji

Na trgu po ugodnih cenah dobite edino bele radiatorje. Mi pa smo pripravili ponudbo kromiranih radiatorjev, ki imajo cene blizu belo lakiranih radiatorjev. Seveda imamo v ponudbi tudi kopalniške radiatorje v beli in ostalih barvah.

Rustikalne kopalnice

V Sloveniji ni tradicije za opremljanje kopalnic v rustikalnem ali podeželjskem stilu. Klub temu pa imamo v ponudbi kompletno ponudbo za opremljanje tako izvedenih kopalnic. Naši proizvajalci moderne opreme imajo v ponudbi tudi te izdelke, saj je v Italiji izdelava rustikalne opreme stoletna tradicija.