Imate vprašanje?

Vprašanje / Povpraševanje vpišite v obrazec ali pokličite na 040 230 238.

Načrtovanje in prihranek

Bi radi 1 mesec iskanja rešitev in izdelkov strnili v 1 do 2 uri?

Pravilno načrtovanje kopalnice pomeni za stranko tudi finančni prihranek.

VEČ O TEM

 

 

V rubriki: HITRI PREGLED

WC školjka STEP Rimless z desko počasno zapiranje

Cena: 265,90€

Poglej izdelek

PRESTIGE - Nizke tuš kadi z ojačano površino

Cena: od 114,21€

Poglej izdelek

Kromirani kopalniški radiatorji OPERA

Cena: od 72,00€

Poglej izdelek

Podometni splakovalniki SANIT

Vrhunska tehnika in enostavna vgradnja

Pri načrtovanju kopalnic uporabljamo
podometne sisteme SANIT.
VEČ O TEM

Domov  /  

Montaže in izvajanje - Še nekaj primerov

Kupec se lahko odloča za kopalnice v kompletu ali samo za posamezne izdelke iz naše ponudbe.

Oprema iz naše ponudbe za arhitekturne rešitve v kopalnicah

Na leto izdelamo več kot 100 projektov kopalnic, ki so delno ali v celoti realizirani. Ker za večino realiziranih projektov kopalnic izvedemo tudi montaže, lahko spremljamo izdelke iz naše ponudbe, kako se obnesejo v praksi. Pri izboru izdelkov dajemo prednost kvaliteti in dolgi življenski dobi uporabnosti. Nekaj naših projektov in izvedenih kopalnic z izdelki iz naše ponudbe:

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 1: Prilagodljivo pohištvo
Primer projekta kopalnice, ki prikazuje, da lahko tuš kabine in kopalniško pohištvo maksimalno prilagodimo prostoru kopalnice. Rešitve smo dosegli s pohištvom LIME-50 in tuš kabino LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 2: Neobičajne rešitve - Kopalnica in wc
Kopalnica je bila preozka za postavitev običajnega pulta in tuš kabine. To smo rešili z umivalnikom SCOOP in vodoodpornim pultom iz laminata LIME globine od zida 40cm ter pregibno tuš kabino INDIA. Vgrajena je bila kanaleta za tuš SANIT širine 75cm.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 3: Ozko in dolgo - Ni problema
Projekt ozke in dolge kopalnice, kjer smo dva manjša prostora združili v enega. Kljub enostavnosti, je zaradi prilagodljive kopalniške opreme in kvalitetne izvedbe kopalnica lepši del tega stanovanja. Rešitve smo dosegli s pohištvom POKER globine 40cm, sanitarnimi armaturami BIRILLO in dvokrilnimi vrati za tuširanje LIGHT.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 4: Dve kopalnici v hiši (brunarici)
V hiši sta bili dve kopalnici, kjer smo rešitve dobili s kopalniškim pohištvom LIME-50, nizko akrilno tuš kadjo OMEGA in stekleno tuš steno STYLUS. Izbrane so bile tudi moderne armature kvadratnih oblik ELLE.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 5: Majhna kopalnica z veliko opreme
V projektu je enostavna majhna kopalnica, kjer je bilo potrebno veliko opreme s pralnim strojem postaviti pregledno in na zanimiv način. Pri tem smo uporabili pohištvo POKER s skledastim umivalnikom STRADA 60x42.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 6: Majhne kopalnice in WC-ji
Poleg dveh večjih kopalnic, smo v tej hiši projektirali tudi manjšo kopalnico in wc. Bilo je potrebno izdelati konstrukcijske rešitve za postavitev opreme, ki se je morala tudi prilagoditi tej novi situaciji. Rešitve smo dosegli s pohištvom MY TIME MINI 60x28, dvokrilnimi vrati za tuširanje LIGHT in visečo wc školjko NORM 45. Kvalitetno in varčno splakovanje dosežemo s podometnimi splakovalniki SANIT in wc školjkami FAST s sistemom RIMFREE. V drugi vrsti je pohištvo MY TIME MINI 45x28.

IZVEDENI PROJEKT KOPALNICE 8 IN 9: Enostavne kopalnice
Tudi pri enostavnih rešitvah se kopalniška oprema iz naše ponudbe izkaže kot odlična izbira. Kopalniško opremo smo postavili glede na mere in prehode v kopalnicah. Vsi ti elementi se izdelujejo v različnih dimenzijah in barvah, zato jih lahko prilagajamo prostoru kopalnice in barvnim kombinacijam: kopalniško pohištvo LIME-37 in LIME-50, pregibna tuš kabina INDIA, tuš stena STYLUS, wc školjke MAGO s sistemom splakovanja RIMFREE in armature BIRILLO. Izbrana je bila tudi keramika po ugodnejših cenah.

V nadaljevanju:

Prenova tušev